La Vanguardia (Català)

Vodafone, primer operador a incloure continguts en 4K a Espanya

La companyia presenta a Barcelona el seu nou servei de televisió

- F. PUIG Barcelona

Vodafone España ha presentat aquesta setmana a Barcelona Vodafone One TV, el nou servei de televisió intel·ligent de l’operadora, ja disponible a Catalunya, que permet veure continguts en 4K, entre altres funcionali­tats. El servei ha estat desenvolup­at sobre la plataforma d’última generació de TiVo i ofereix accés immediat a tots els continguts, fins i tot els d’HBO España i Netflix.

Vodafone és el primer operador a Espanya a incloure canals i continguts sota demanda en 4K o ultra alta definició (ultra HD), una resolució que quadruplic­a la de l’HD i permet veure amb més nitidesa els detalls de la imatge i el camp de visió. Al llançament del nou descodific­ador compatible amb 4K l’acompanya l’adquisició d’una gran varietat de continguts, des de futbol a sèries, documental­s i canals exclusius produïts de manera nativa en aquesta resolució. Aquest llançament reforça l’aposta de Vodafone España pel 4K, iniciada l’agost del 2016 amb l’oferta de futbol en aquesta resolució per a negocis d’hostaleria.

Així, els clients de l’operadora podran veure en 4K el millor partit de cada jornada de LaLiga Santander, les sèries de Netflix i canals com Odisea 4K (documental­s), Festival 4K (canal musical), Funbox UHD (viatges, naturalesa, societat, art, cultura), Insight TV (esports i aventures extrems) i Slow Channel (una finestra al paisatge natural concebuda per decorar i ambientar).

La nova televisió de Vodafone, que va ser mostrada a la Fàbrica Moritz en un acte presentat per l’actor i model Maxi Iglesias, inclou fins a 120 canals, servei de videoclub i tots els continguts d’HBO España i Netflix. En total, es tracta de més de 20.000 continguts accessible­s d’una manera ràpida a través del nou motor de recomanaci­ons personalit­zades. La nova plataforma incorpora una nova interfície més visual i intuïtiva i suporta múltiples enregistra­ments simultanis de continguts al núvol, de manera que els usuaris hi poden accedir des de qualsevol descodific­ador de la casa.

 ?? VODAFONE ?? Una imatge de la interfície del nou servei de televisió
VODAFONE Una imatge de la interfície del nou servei de televisió

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain