La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Les facilitats actuals en temes de diners prendran un ritme menys actiu. Per això una operació econòmica trigarà a revifar-se.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La influència de Mercuri a Taure tendirà a ser menys propícia en els pròxims dies. Alguns temes personals podrien endarrerir-se.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La tendència a un menor to psíquic tendirà a pronunciar-se en els pròxims dies. Eviteu situacions d’estrès i procureu distreure-us.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Encara que continueu gaudint de facilitats per les vostres aspiracion­s, un tema del vostre interès entrarà en fase de maduració. Cal esperar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

És possible que alguns contactes i operacions de tipus profession­al, iniciats fa poc, no prenguin una direcció positiva ara per ara.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Encara que tendiu a estar més clars de cap, és possible que hàgiu de preparar més algunes propostes plantejade­s no fa gaire. Poseu-vos-hi.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Durant unes quantes setmanes, una operació econòmica iniciada fa poc entrarà en fase menys activa. Sobretot si és fruit d’una associació.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És possible que durant els pròxims dies tingueu menys facilitats per comunicar-vos. Si espereu notícies, probableme­nt triguin a arribar.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Algunes operacions posades en marxa recentment a la feina prendran un ritme més lent. I alguns contactes es faran esperar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Si espereu notícies d’un ésser estimat, és possible que triguin més de l’esperat. Es presenten uns dies de dificultat­s per comunicar-se.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Prendran un ritme més lent algunes qüestions favorables a la família o a l’habitatge. Es donarà una comunicaci­ó menys fluida amb els vostres.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Encara que és un període propici per expressar les vostres idees i vivències, és millor que madureu més alguns temes en els pròxims dies.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain