La Vanguardia (Català)

Griezmann es deixa estimar pel Madrid

- CARLOS NOVO Madrid

Antoine Griezmann va revolucion­ar la tarda de dissabte. Primer amb el seu gol al Madrid, que va evitar la victòria dels blancs a sis minuts del final, i després aigualint l’alegria de l’Atlètic quan va declarar, a la zona mixta del Bernabeu, quan li van preguntar si fitxaria pel Reial Madrid, que no descartava res. A l’Atlètic no s’expliquen la conducta de la seva estrella, a qui ja van renovar el juny de l’any passat (li van allargar el contracte fins al 2021 i li van apujar la clàusula a 100 milions d’euros) i amb qui fa setmanes que negocien una millora de salari. El jugador cobra set milions per temporada i l’oferta del club és apujar-li la fitxa a deu.

Les alarmes al club matalasser van saltar la setmana passada, quan un diari tan ben informat sobre el futbol francès com L’Équipe va dedicar la seva portada a Griezmann per assegurar que era el pla secret del Reial Madrid, que pretenia fitxar-lo aquest estiu. No és el primer matalasser que podria canviar de vorera en pocs mesos, perquè el Reial Madrid ja ha fet una oferta en ferm per Theo Hernández, el lateral francès que juga cedit a l’Alabès. Davant la negativa de l’Atlètic a vendre, el Madrid està disposat a pagar la clàusula, que s’eleva a 24 milions. Si tirés endavant les dues operacions, el Madrid trencaria el pacte de no-agressió que hi ha entre els dos clubs des de fa quinze anys i que ha impedit que acabin de blanc jugadors com Agüero, Forlán, Radamel Falcao i Courtois.

D’altra banda, en un acte de celebració amb una penya del club ahir al matí a Madrid en el qual van coincidir diversos jugadors i Florentino Pérez, Pepe va demanar públicamen­t que el renovessin: “Esperaré fins a l’últim moment el que em digui el Madrid”. El jugador acaba contracte al juny i el Madrid no pensa renovar-lo. Florentino era al seu costat i li va dedicar grans elogis: “Per a Pepe només tinc paraules d’admiració i de respecte. Ho dona tot. Només puc mostrar la meva admiració, el meu respecte i la meva gratitud”. De renovació, res de res.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain