La Vanguardia (Català)

Una dona morta d’un cop i la seva exparella, penjada

- SEVILLA

La Policia Nacional va trobar ahir a Almeria el cadàver d’una dona de 25 anys que presentava un cop al cap, així com el de la seva exparella, un home de 30 anys que s’havia penjat, segons ha informat la Subdelegac­ió del Govern a la capital d’Almeria.

Aquest presumpte nou cas de violència masclista ha ocorregut en una zona d’hivernacle­s dedicats a cultius agrícoles situada al barri d’Almeria d’El Alquián. Agents de la Policia Nacional van trobar ahir al matí l’home, d’origen romanès, que s’havia penjat, mentre que el cadàver de la seva exparella, de la mateixa nacionalit­at, el van trobar més tard dins d’una séquia amb un fort cop al cap que, segons els indicis, podria ser la causa de la mort.

El germà de la víctima va explicar que diumenge estaven celebrant el sant de la seva germana diversos familiars quan ella va marxar i de sobte van sentir com un cotxe se n’anava “fent molt de soroll” dels voltants de casa seva. Quan el pare de la dona li va trucar al mòbil, va respondre l’exnòvio, que va dir que “els deixessin en pau, que la noia era amb ell, que no volia parlar més amb ells”. El germà ha dit que la dona i el seu presumpte assassí no vivien junts, però que havien mantingut una relació durant aproximada­ment un any i vuit mesos, i que ella la va finalitzar al desembre, si bé ell mirava de convèncer-la per tornar i fins i tot “va començar a amenaçar-la”.

La Subdelegac­ió del Govern va informar que la dona morta no havia presentat denúncies prèvies per agressions, tot i que tot apunta que es tracta d’un altre cas de violència masclista.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain