La Vanguardia (Català)

La família de Michael fa fora el nòvio de casa

Les germanes del cantant volen vendre’s les possession­s

-

Les germanes grans de George Michael han fet fora Fadi Fawaz de casa del cantant per poder posar-la a la venda. Yioda (57) i Melanie (55) Panayiotu són les hereves directes del cantant britànic d’ascendènci­a grega, que en realitat es deia Georgios Kyriacos Panayiotu.

Tres mesos després de la mort de l’artista i pocs dies després del funeral, la seva família ha convidat el libanès Fadi Fawaz, que va ser la seva última parella, a abandonar la residència de Regent’s Park on vivia des que va iniciar la seva aventura amb el cantant. Segons va publicar el Daily Mail, Melanie i Yioda han decidit posar a la venda la residència, valorada en sis milions d’euros, a causa dels mals records que tenen del lloc on la llegenda del pop va viure els seus pitjors anys de consum de drogues i alcohol.

Així mateix, les hereves també volen vendre’s la mansió d’Oxfordshir­e on George Michael va ser trobat sense vida el matí del 25 de desembre del 2016. En canvi, estan disposades a mantenir la seva residència de Highgate, valorada en 13 milions d’euros, i llogar-la a “diplomàtic­s i visitants rics” per 30.000 euros al mes.

Els encarregat­s de mantenir el patrimoni del músic han estat assegurant els seus actius, que es creu que superen els 122 milions d’euros. “Les seves germanes Melanie i Yioda haurien canviat els panys de les cases de Highgate i Goring-on-Thames mentre fan moviments per posar-ho tot en ordre ràpidament”, va afegir una font coneixedor­a d’aquests fets.

Segons el diari The Sun, Fadi Fawaw està molt trist perquè “s’estima la casa de Regent’s Park, d’on guarda molt bons moments viscuts amb en George”, va dir una font. S’ha sabut també que Fawaz estaria preparant un llibre en què explicaria les seves últimes hores amb l’excantant de Wham! per un suposat contracte d’un milió d’euros. “Com que és la persona que va trobar el seu cos, saben que el llibre tindria una enorme acollida”, va dir un membre de l’editorial al Daily Star.

La mansió londinenca on viu Fadi Fawaz, situada a Regent’s Park, està valorada en sis milions d’euros

 ?? LUCA TEUCHMANN / GETTY ?? Fadi Fawaz i George Michael, amb cotxe, a prop de l’aeroport de Viena el setembre del 2012
LUCA TEUCHMANN / GETTY Fadi Fawaz i George Michael, amb cotxe, a prop de l’aeroport de Viena el setembre del 2012

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain