La Vanguardia (Català)

Angela Akins, la periodista per qui Sergio García deixarà la solteria

El golfista espanyol es casarà a l’estiu amb la periodist ta dels Estats Units Angela Akins

- ISABEL CLARÓS Barcelona

Des de diumenge, Sergio García s’ha deixat posat el somriure i la jaqueta verda que l’acredita com a guanyador del Masters d’Augusta. Dilluns el golfista de Castelló va protagonit­zar una sessió fotogràfic­a des de l’Empire State, a Nova York, simbolitza­nt el cim que ha conquerit. No tenia el trofeu que va guanyar el dia abans, però no li feia pas falta. Tenia a la vora la nord-americana Angela Akins, que no dissimulav­a la felicitat que viu. La parella es van prometre el gener passat, es casaran a l’estiu, i ara estan en un núvol amb aquest triomf esportiu.

Tot i que li diuen el Nen, García ja té 37 anys i Akins 32. Es van conèixer a finals del 2015 i van oficialitz­ar el seu festeig l’abril a Espanya, en l’Open Valderrama, on García exerceix d’amfitrió. Des d’aleshores la parella viu un preludi de lluna de mel, passejant el seu amor pels camps de golf i per llocs paradisíac­s. Abans d’enamorar-se d’ell, Akins ja era habitual als circuits de golf, perquè és periodista esportiva i cobreix les competicio­ns per a The Golf Channel. Abans del golf es dedicava a la informació de futbol americà, perquè el seu pare, Marty Akins, era una estrella d’aquest esport. Però la seva veritable passió era golf, que practicava a les estones lliures i que l’ha convertida en experta comentaris­ta.

Sembla que la relació amb Angela Akins culminarà amb un “sí, vull” a l’estiu, però abans de la periodista, Sergio García ha mantingut diverses relacions amb les quals s’ha fotografia­t i ha viatjat per tots els circuits, encara que no han acabat en casament. El 2015, l’any que va conèixer Akins, el golfista havia trencat amb l’atractiva alemanya Katharina Boehm després de dos anys de relació i un anell de compromís. A més de nòvia, la noia, deu anys més jove que ell, va exercir de cadi seva en alguns tornejos.

Una de les relacions que van fer parlar més va ser amb Morgan Norman, enòloga i a més filla del mític golfista australià Greg Norman. Eren una parella per-

‘El Nen’ ha tingut moltes nòvies, com la tennista Martina Hingis o Morgan, la filla de Greg Norman

fecta, però van tallar dues vegades (més concretame­nt va ser ella). La primera el 2009 i la segona el 2012. Aquella relació el va desmoralit­zar bastant fins que va conèixer Katharina Boehm i es va convertir en el seu talismà. Després de la primera ruptura amb Norman, Sergio García va sortir amb Nicole Horrex, i després de deixar-ho estar va tornar a intentar-ho amb Norman.

Però la primera relació coneguda de Sergio García va ser el 2002 amb la tennista suïssa Martina Hingis. La veracitat d’aquella relació va ser posada en dubte, perquè molts veien una estratègia publicitàr­ia (tots dos eren imatge d’Adidas) el festeig d’una estrella del tennis amb una del golf. Tot i que García sempre ho ha desmentit i va atribuir el final de la relació als compromiso­s profession­als de tots dos. Després de la suïssa va arribar una altra tennista, l’eslovaca Daniela Hantuchová, amb qui va viure una breu aventura que ell sempre ha qualificat d’amistat. Fins i tot diuen que el Nen va mantenir una relació amb l’actriu Jessica Alba, tot i que no n’hi ha constància gràfica.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Les nòvies. A la foto central Sergio García amb Angela Akins, la seva nòvia actual, dilluns passat a l’Empire State Building, a Nova York. D’esquerra a dreta i de dalt a baix, el golfista amb Katharina Boehm el setembre del 2014. Amb Nicole Horrex el...
Les nòvies. A la foto central Sergio García amb Angela Akins, la seva nòvia actual, dilluns passat a l’Empire State Building, a Nova York. D’esquerra a dreta i de dalt a baix, el golfista amb Katharina Boehm el setembre del 2014. Amb Nicole Horrex el...
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain