La Vanguardia (Català)

La Sagrada Família, el lloc més comentat

- Redacció

TripAdviso­r, un dels principals webs de planificac­ió i reserva de viatges, va informar ahir que la Sagrada Família de Barcelona s’ha convertit en el primer lloc del món a superar les 100.000 opinions registrade­s. La basílica dissenyada per Gaudí (amb més de 106.000 comentaris), que aquests dies assisteix a una autèntica allau de visitants, està per davant de llocs tan emblemàtic­s com la torre Eiffel de París (amb gairebé 99.000 opinions) i el Central Park de Nova York (poc menys de 95.000).

Així mateix, la Sagrada Família figura en la primera posició de coses per fer o visitar a Barcelona, segons els usuaris d’aquestes plataforma. Més del 80% de les opinions la qualifique­n d’excel·lent. Només a TripAdviso­r es fa publicitat de més de 60 rutes per Barcelona que inclouen la visita al temple. A les primeres posicions de la llista de llocs del món més comentats pels viatgers hi figuren, després de la Sagrada Família, la torre Eiffel i Central Park, el Colosseu de Roma i el Museu del Louvre de París.

Precisamen­t durant la Setmana Santa, la Sagrada Família presenta un atractiu addicional. Es tracta d’una il·luminació artística especial que es projecta sobre la façana de la Passió. Avui és l’últim dia per admirar aquest espectacle que recorda les últimes hores de Jesucrist en alguna de les tres projeccion­s, a les 20.30, les 21.00 i les 21.30 hores. Segons les dades facilitade­s per l’Ajuntament de Barcelona, la Sagrada Família va tancar l’any 2016 amb una mica més de 4,5 milions de visitants i un increment del 22,5% respecte a l’any anterior, dades que fan de la basílica l’atractiu turístic més freqüentat de Barcelona i també de tot Espanya.

 ?? MARTA PÉREZ / EFE ?? La façana de la Passió de la Sagrada Família il·luminada amb motiu de la Setmana Santa
MARTA PÉREZ / EFE La façana de la Passió de la Sagrada Família il·luminada amb motiu de la Setmana Santa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain