La Vanguardia (Català)

El nadó de Shayk i Cooper és una nena

La seva primera filla es diu Lea de Seine Shayk Cooper

- Redacció

Vint-i-quatre hores després que es filtrés la notícia que Bradley Cooper i Irina Shayk feia dues setmanes que havien estat pares, ja es van revelant més detalls. Malgrat el secretisme que manté la parella, se sap que és una nena i que li han posat Lea de Seine Shayk Cooper, amb el cognom de la model russa en primer lloc. El naixement del nadó ha omplert de felicitat els seus pares. “Tots dos estan extremadam­ent emocionats i se senten molt beneïts”, va dir una font pròxima a la parella al portal de notícies E! News. Fins i tot diuen que ben aviat volen donar un company de jocs a Lea de Seine.

Sobre el nom elegit, alguns mitjans apunten que Seine és un homenatge al riu que passa per París, la capital on Irina va començar la seva carrera de model i on va viure uns quants anys abans d’instal·lar-se a Nova York.

Sembla poc probable que en un futur pròxim es pugui veure el nadó, ja que tant l’actor com la model són molt gelosos de la seva intimitat. A hores d’ara, per exemple, cap dels dos no ha confirmat mai que mantinguin una relació. No se sap si, a més de voler més fills, la parella es casarà. Al novembre, per exemple, la model russa va ser fotografia­da pels carrers amb un anell impression­ant amb una maragda, que es va dir que era el de compromís, de manera que el casament era proper. Dies després es va comprovar que l’exparella de Cristiano Ronaldo estava embarassad­a, quan va desfilar en llenceria a la gran desfilada anual de Victoria’s Secret, i sembla que de moment el casament queda ajornat.

El cap de setmana passat Shayk (32) i Cooper (42) van ser vistos fent un tomb per la platja de Venice Beach (Califòrnia). Testimonis del moment diuen que van entrar amb la nena en una gelateria per gaudir d’un caprici dolç.

Asseguren que la mare de Bradley Cooper, Gloria, està tan emocionada com els pares amb l’arribada de la petita Lea de Seine. “Estava començant a pensar que aquest dia no arribaria mai”, deia una font amb referència a l’ansietat amb què l’àvia paterna ha desitjat l’arribada de la primera filla del seu fill actor.

La parella va anar a passejar per primer cop amb la seva filla aquest cap de setmana per la platja de Venice

 ?? JOHN WALTON / GTRES ?? Bradley Cooper i Irina Shayk al torneig de Wimbledon el juliol del 2016
JOHN WALTON / GTRES Bradley Cooper i Irina Shayk al torneig de Wimbledon el juliol del 2016

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain