La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tot i que són setmanes en què agafen importànci­a algunes operacions econòmique­s, ara és preferible que no activeu negociacio­ns.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Mercuri a Taure, oposat a la Lluna, aconsella dialogar amb la parella perquè les vostres propostes siguin més ben compreses i acceptades.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La jornada aconsella prudència a la feina, perquè algunes dificultat­s aparegudes recentment podrien obstaculit­zar la vostra tasca.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Les oportunita­ts que actualment ofereix un afer del vostre interès les heu de compaginar amb l’atenció i comunicaci­ó amb els fills.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Setmanes favorables a les relacions profession­als i activitats socials. Però que això no us porti a descuidar qüestions familiars o de casa.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Tendència a un estat anímic inquiet. La falta de concentrac­ió pot perjudicar el rendiment de tipus intel·lectual en els estudis o en la feina.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Alerta amb els diners, perquè, malgrat les possibilit­ats d’una operació recent, es podrien presentar despeses que desequilib­rin el pressupost.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La Lluna a Escorpió, oposat a Mercuri, indica que propostes expressade­s per la parella no són convenient­s per a vosaltres. Procureu dialogar.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És possible que la lentitud en algunes operacions laborals ara us porti problemes. Però convé tenir paciència durant uns dies.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És necessari compaginar la dedicació a un tema dels fills, que ha anat agafant rellevànci­a, amb la dedicació a un interès personal.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Atenció, perquè la necessària dedicació a una qüestió de tipus familiar podria restar-vos atenció a relacions profession­als o de caràcter social.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Malgrat que aquestes setmanes teniu més facilitats per comunicarv­os, no és jornada propícia per expressar les vostres idees i propostes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain