La Vanguardia (Català)

ANADA DELS QUARTS DE FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS

-

BUFFON

Ubicat

Va haver d’intervenir poc i sempre ho va fer bé. Va treure una mà prodigiosa per desviar una rematada ajustada d’Iniesta al primer temps i va arribar primer a les pilotes a l’àrea de Luis Suárez. Va adormir la pilota quan el seu equip necessitav­a aire.

DANI ALVES

Precipitat

No va ser, ni de lluny, el lateral del Barça i el Sevilla. Extramotiv­at, va tenir més afany de protagonis­me en zones on no tocava que a la seva banda, on es va veure superat per Neymar. Les presses li van costar una groga molt innecessàr­ia que li va apaivagar les ànsies.

BONUCCI

Veterà

Davant un rival com el Barça va aconseguir fer gala de les seves millors virtuts: l’entrega, la fermesa i una gran visió de joc que li va permetre avançar-se a les pilotes a l’espai que el centre del camp blaugrana intentava col·locar a l’àrea de Buffon.

CHIELLINI

Oportú

Va ser l’home dur de sempre i no va dubtar a arriscar i fer alguna entrada contundent sobre Suárez, amb qui es va retrobar després de la polèmica acció del Mundial, i Neymar. Va pujar a la rematada i va trobar el gol superant Mascherano.

ALEX SANDRO

Solvent

Àgil, ràpid i solitari a la banda, ahir va brillar especialme­nt en un primer temps en què se les va haver d’heure amb un Messi escorat a la seva banda i a qui no va deixar entrar per la seva posició. Més lleuger després de la represa, va ser aquell conegut lateral amb recorregut.

CUADRADO

Lliure

Va ser un home lliure en tot un primer període, en què va campar al seu aire per la banda dreta del seu atac i va fer fins i tot recular Mathieu en les internades a l’àrea. Va assistir Dybala perquè obrís el marcador i les seves passades enrere sempre van ser perilloses.

PJANIC

Lluitador

Li va tocar destruir més que construir i va complir el mandat més per obligació que per convicció. Com a central avançat va cobrir bé la frontal de la seva àrea i ni Messi ni Neymar no van trobar espais en les seves diagonals, ni per penetrar ni per posar pilotes.

KHEDIRA

Extraviat

No va ser el seu partit i tampoc no es va assemblar al migcampist­a que aportava solidesa al Madrid. Ahir ni va ser un referent per als seus companys ni va treure pilotes amb seguretat, i en la lluita tampoc no va ser de confiança per als seus. Va veure una groga i merèixer una vermella.

MANDZUKIC

Superat

Un altre ex de la Lliga que va jugar amb més ganes que sang freda contra els blaugrana. El seu afany per aturar Messi va ser en va i en atac no va arribar a superar ni Sergi Roberto ni Piqué. No va ser mai un perill per al Barça i també va ser amonestat amb tota justícia.

DYBALA

Golejador

Oportú i ben situat, entrant des de darrere, va ser el que va veure millor com superar els blaugrana i va marcar dos gols tan valuosos per l’execució com per la visió. Completame­nt sol en les arribades, va ser la bèstia negra que, incomprens­iblement, ningú no s’esperava.

HIGUAÍN

Infortunat

Tant el seu equip com el Barça semblava que esperessin més d’ell, però va fallar diverses ocasions clares. A la primera acció d’atac del seu equip va tenir un gol en una rematada de cap i va enviar fora un xut franc ja amb el 3-0. Ahir no era ell l’objecte d’atenció.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain