La Vanguardia (Català)

ANADA DELS QUARTS DE FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS

-

TER STEGEN

Tou La Champions és un malson per a ell. Va tornar a ser golejat a l’anada. Dos xuts de Dybala calcats, amb rosca. Es trobava tapat, però, sobretot en el segon, no hi va poder fer res. En canvi, sí que va frustrar Higuaín. Al córner es va quedar a la línia.

PIQUÉ

Desplaçat Va tenir problemes per perfilarse com a central dret per treure la pilota des del darrere, per la qual cosa va endarrerir molt la pilota cap a Ter Stegen. Molt més còmode a la segona part al centre del darrere, ja es va atrevir a creuar el centre del camp amb la pilota.

UMTITI

Bastió Tant li fa on el posin. Al mig o a l’esquerra. Juga amb una tranquil·litat sorprenent. No va deixar que Higuaín es girés, i li va robar pilotes a més de 60 metres de la seva porteria. Valent, va ser un bastió, i com a París va fregar de cap el gol, però es va quedar a centímetre­s.

MATHIEU

Retratat Per segon partit va ser elegit com a tercer central i per segon partit consecutiu va ser substituït al descans. La història es repeteix. Si a Màlaga es va equivocar en un fora de joc, ahir es va anar aculant fins a deixar el centre lliure a Cuadrado. Va ser l’1-0.

MASCHERANO

Espectador Diu que se sent migcampist­a, però no és el que el Barça necessita. Més pendent d’evitar contres que de la construcci­ó, es va oferir poc. No va arribar a tapar les passades enrere dels extrems. Així va veure de prop com Dybala marcava el segon, i Chiellini se li va escapar al córner del 3-0.

RAKITIC

Caòtic Va sorprendre com a punta superior del rombe al centre del camp. Però per deformació profession­al es va escorar a la dreta, i va contribuir al caos col·lectiu de la primera part. El físic no li falla mai però va arriscar poc. Això sí, no va veure groga, que era sanció per a la tornada.

INIESTA

Impotent L’inici va ser un malson. Al primer gol va deixar que Dybala es girés. Ho hauria pogut remeiar, però Buffon li va fer un gol cantant. Just després el Juventus marcava el segon. Es va anar retrobant i fins i tot va xutar tres vegades des de fora, però no era Stamford Bridge.

MESSI

Sorprenent Va començar com a extrem dret en una sorpresa tàctica. Va estar a punt per allunyar-se dels centrals i robar la pilota a Khedira. Li van anul·lar un gol i va inventar una passada genial a Iniesta, que va deixar sol davant Buffon. No li van quedar ni les faltes.

S. ROBERTO

Condiciona­t No va tenir tota la banda per a ell, sinó que va ser interior pur. El Barça va guanyar en toc, però li va costar contenir les escomeses de Mandzukic. El croat va fabricar el 2-0, però va tenir barra lliure per colpejar i acovardir el de Reus, que va continuar atacant fins al xiulet final.

NEYMAR

Desconnect­at Una de les claus era el seu duel amb Alves. Quan el va tenir al davant li va fer un túnel. Semblava que seria un filó, però va ser l’única vegada que se’n va anar del lateral. No va llegir bé que Dani es carregués de seguida amb una groga. Un xut seu el va rebutjar Chiellini amb el pit i el braç.

LUIS SUÁREZ

Incansable Revolucion­at, es va notar que el duel el motivava. Guerrer, no va defugir la pressió a Chiellini (pel morbo), a qui va voler guanyar l’esquena. Va ser qui es va moure millor tot i l’escassetat d’espais. No va poder connectar un cop de cap a centrada de Mathieu. No es va amagar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain