La Vanguardia (Català)

La policia de Cleveland busca un home que en va matar un altre i ho va difondre per Facebook

- Efe

La policia de Cleveland (Ohio) busca un home que ahir en va matar a trets un altre en directe a través de la xarxa social Facebook i que assegura que ha assassinat més persones, segons van informar els agents en un comunicat.

El sospitós, identifica­t com Steve Stephens, va retransmet­re l’assassinat en directe en el seu compte de la xarxa social i, en una altra emissió posterior, va assegurar que havia matat a 15 persones més.

Tot i això, la policia només ha confirmat l’assassinat de l’home gran que pot veure’s en el vídeo de Facebook, mentre investiga les afirmacion­s de Stephens sobre els altres presumptes homicidis.

Al vídeo, que han penjat alguns mitjans als seus webs però que Facebook ha retirat, pot veure’s com Stephens va en el seu vehicle dient: “Troba’m a algú que el mataré, aquest paio, aquí mateix, aquest home vell”.

Tot seguit, baixa del cotxe i li diu a l’home que pronunciï el nom “Joy Lane” perquè “ella és la raó del que és a punt” de passar-li.

La víctima intenta explicar-li que no sap de què li està parlant però Stephens dispara i el mata immediatam­ent.

Després, torna al seu vehicle amb la intenció de trobar nous objectius.

En el seu perfil de Facebook, Stephens va publicar a més un missatge sobre Joy Lane, que aparentmen­t és la seva exnòvia, en el que diu: “He passat tres anys amb aquesta meuca, tant de bo no l’hagués conegut mai”.

“He perdut tot el que tenia en el joc. No entraré en detalls però he arribat al límit, soc realment en una merda d’assassinat. Facebook, tens quatre minuts per dirme per què no hauria de ser al corredor de la mort. Vaig de debò”, va escriure en una altra nota a Facebook.

La policia de Cleveland va fer un gran desplegame­nt per localitzar Stephens, descrit com un home calb, amb barba abundant, samarreta de ratlles blava i que condueix un vehicle blanc o crema, com pot constatar-se al vídeo.

Els agents no van oferir més detalls del succés, però van assegurar que el sospitós va armat i és perillós i van demanar als ciutadans que es protegissi­n a casa seva i no s’acostessin a ell si el veien.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain