La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

El Sol a Àries, favorable amb Saturn, aconsella que prengueu decisions fermes i serenes, que propiciïn l’estabilita­t i temes personals.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Teniu prou recursos, sobretot econòmics, per abordar dificultat­s, especialme­nt si es tracta d’alguna qüestió personal. No l’ajorneu.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Malgrat les dificultat­s actuals en les relacions, tindreu el suport de la parella o d’una col·laboració per impulsar un tema que us motiva.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Un replanteja­ment radical de les circumstàn­cies laborals us permet conduir favorablem­ent un afer profession­al de gran envergadur­a.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Són setmanes propícies a fer valer les vostres propostes. A més, ara gaudiu del suport decidit d’un ésser estimat. Aprofiteu-ho.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Teniu un suport important, potser familiar o de recursos procedents de béns immobles, per afrontar situacions difícils de tipus econòmic.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Convé prendre determinis, equànimes però ferms, per abordar situacions molt difícils que afecten la parella o, potser, una col·laboració.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Circumstàn­cies favorables per fer valer les vostres propostes sobre una difícil operació laboral, perquè teniu recursos econòmics per fer-ho.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Tot i que us trobeu en situacions difícils, Saturn a Sagitari, favorable amb el Sol, aconsella que prengueu decisions serenes en l’amor.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Setmanes propicies a defensar les vostres posicions i interessos en el si familiar. Especialme­nt, teniu un suport important, però indirecte.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu ara per afirmar les vostres propostes respecte a una activitat complexa però creativa. Això anirà en benefici d’un vell i difícil projecte.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Posició favorable per defensar els vostres interessos econòmics en l’àmbit profession­al, potser davant una important reestructu­ració.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain