La Vanguardia (Català)

Decidir junts Barcelona

-

Com a continuaci­ó a la carta del senyor Ramon Riera “L’error de la superilla” (15/IV/2017) sobre l’incomplime­nt dels objectius fixats per l’actual govern municipal, afegiré que al passeig Pujades ens instal·len un carril bici bidireccio­nal. Carril molt qüestionat per experts en mobilitat d’altres països amb més experiènci­a. Això ha provocat un canvi de sentit al carrer Pujades, canvi d’ubicació de la parada del bus H16, sense marquesina correspone­nt, sense previ avís, provocant concentrac­ió de trànsit a la rotonda, ja atapeïda, d’Almogàvers/Marina/Meridiana, fent que l’H16 faci més volta i que els veïns hagin de fer un quilòmetre més per accedir al passeig Pujades quan abans només feien 25/30 metres. Ara tenim tres carrers paral·lels seguits direcció Besòs.

Comentari a part ha estat la dificultat que l’associació de veïns ha tingut per obtenir informació al respecte. Tant és així que ha calgut dirigir-nos a la Síndica de Greuges de Barcelona.

Aquestes actuacions no es correspone­n amb “facilitar la mobilitat” i “reduir la contaminac­ió”. A més que han estat sense “processos participat­ius” ni consensuat­s amb veïns per allò de “decidim junts Barcelona”.

VENTURA SUBIELA ARQUÉS

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain