La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Comença un mes en què us trobareu en més bona posició per afirmar els vostres interessos econòmics. És moment de fer propostes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

El Sol a Taure inicia el procés anual de la vostra renovació vital. Us sentireu més enèrgics, i això repercutir­à en temes personals rellevants.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Comença el període de l’any en què el vostre signe tendeix a un to enèrgic menor. Convé que fins al vostre aniversari economitze­u forces.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Les pròximes setmanes són propenses a obtenir èxits a favor de les vostres aspiracion­s. És moment d’iniciar algun projecte i de llançar propostes.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Les properes setmanes tindreu més facilitats per fer valer les vostres actituds en el camp profession­al. Possibilit­at d’un cert reconeixem­ent.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Comencen unes setmanes en què tindreu més capacitat de comunicarv­os. Feu valer les vostres posicions, perquè seran més ben acceptades.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Les pròximes setmanes agafaran rellevànci­a temes de diners en associació. Tindreu una bona posició per defensar els vostres interessos. Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Període propici per abocar-vos a donar més vida a la relació de parella. Facilitats també per impulsar el tracte amb col·laboradors.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La situació es presenta propícia durant unes setmanes per afirmar les vostres posicions laborals. Les vostres propostes obtindran reconeixem­ent.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Comença un mes favorable a l’amor. Fins i tot podríeu viure una romàntica història d’amor. Període també propens a expressar la vostra creativita­t.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Comenceu a trobar-vos en posició idònia per fer valer les vostres necessitat­s a casa. De fet, agafaran impuls els temes familiars.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aquestes setmanes agafarà embranzida la vostra activitat. Aboqueu-vos a obtenir èxits. També tindreu facilitat per expressar vivències personals.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain