La Vanguardia (Català)

L’Atlètic sap patir per contenir un Leicester desbocat i obté el passi a semis

- Redacció

Va haver de patir, ahir l’Atlètic, per contenir les escomeses d’un Leicester que després de regalar els primers 45 minuts i encaixar un gol va buscar a la desesperad­a a la segona part els tres gols que necessitav­a per obrar el miracle. Però, en el fragor de la batalla, els de Simeone no es van ensorrar i l’únic gol que van encaixar en una acció desafortun­ada no li va servir de res al campió de la Premier, que acaba la seva aventura a la Champions amb nota alta.

L’Atlètic es va trobar amb un rival tímid que, contra pronòstic, li va regalar la pilota. I van ser els madrilenys els que van haver de portar el pes del partit des d’un bon principi, amb llargues possession­s impròpies del seu joc. Així va ser com es van trobar amb un gol que, al cap i a la fi, va sentenciar l’eliminatòr­ia. Saúl va rematar de cap a les xarxes una centrada de Filipe Luís al 26.

Els anglesos no van reaccionar fins a la represa, quan Craig Shakespear­e va decidir cremar les naus recorrent a Ulloa per abocar el seu equip a l’atac. Només llavors va aparèixer l’equip que la temporada passada va sorprendre tothom. Atacant a totes contra la porteria d’Oblak, el Leicester no va poder trencar la solidesa de l’Atlètic fins al 61, quan Vardy es va trobar una pilota morta. Els locals encara necessitav­en dos gols, que van buscar amb més cor que joc. Però l’Atlètic va patir i va poder celebrar el seu tercer pas a semifinals en quatre temporades.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain