La Vanguardia (Català)

“Tenim un compromís amb l’entorn”

-

Nmolt important en el consum de gas i una reducció del 25% en emissions de CO2 a l’atmosfera.

Què ha representa­t per a l’empresa incorporar persones amb risc d’exclusió social? Donar una oportunita­t a persones amb dificultat­s per trobar feina. Avui són el 3% de la plantilla.

Com els ha ajudat BBVA en el desenvolup­ament del negoci? Ens ha permès finançar l’adquisició de 8.000 m2 de sòl per ampliar l’empresa i adquirir maquinària respectuos­a amb el medi ambient.

Quins projectes de futur té Neutral? Incrementa­r encara més la qualitat del servei, i implantar noves mesures per reduir més les emissions de CO2 i el consum d’aigua. eutral és una bugaderia industrial situada a la Bisbal del Penedès fundada per Àngels Ferrer i Ernest Soler, els quals regentaven una tintoreria a Calafell. Des d’un inici, destaca el seu compromís amb l’entorn.

Què els porta a fer el salt de la tintoreria a la bugaderia industrial? Vam veure una oportunita­t de negoci. Hi havia demanda per part del sector hoteler i de la restauraci­ó, i no hi havia cap bugaderia industrial a la zona.

Com ha evoluciona­t el negoci? En 15 anys hem passat d’unes instal·lacions de 300 m2 a unes de 2.500, i de processar 3.000 kg de roba al dia el 2009 als 35.000 kg d’avui.

Des d’un inici van apostar per preservar el medi ambient. Sí, volíem reduir l’impacte ambiental en tots els processos. Això ens ha permès un estalvi

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain