La Vanguardia (Català)

El secret més ben guardat d’Eminem surt a la llum

LA FILLA DEL FAMÓS RAPER ES CONVERTEIX EN ESTRELLA D’INSTAGRAM AMB NOMÉS 22 FOTOS PUBLICADES EN SIS MESOS

- Barcelona

Va saltar a la fama quan era un nadó, rossa i amb ulls blaus. El seu pare, el raper Eminem, la va presentar al món a còpia de dedicar-li cançons, baby raps, i fent-la aparèixer en alguns dels seus videoclips, com Hailie’s song o Mockingbir­d. D’aleshores ençà han passat setze anys i aquesta nena s’ha convertit en la nova estrella d’Instagram.

Hailie Jade Scott Mathers ha complert 21 anys i és la primera de les tres filles del cantant, tot i que és la seva única filla biològica. El raper –que va tenir una infantesa difícil– va adoptar les seves germanes, Alaina i Whitney, per donar-los amor i oferir-los una vida millor. Hailie és fruit de la relació entre Eminem i Kimberly Anne Scott, que va començar quan aquests eren dos adolescent­s de 15 i 13 anys. Es van casar en dues ocasions. La primera vegada quan Hailie tenia quatre anys i just en el moment en què el raper va saltar a la fama; però el matrimoni va durar només uns mesos; la segona va ser el 2006, però tampoc no van aguantar més d’un any. Des d’aquell moment, comparteix­en la custòdia de la seva filla.

Nascuda a Detroit (Michigan) el Nadal del 1995, només un any abans que Eminem publiqués el seu primer disc Infinite, amb un segell independen­t i quan encara no era ningú. En aquella època, treballava 60 hores a la setmana com a cuiner i rentant plats en un restaurant a Michigan per poder tirar endavant.

Hailie sempre ha estat el secret més ben guardat d’Eminem i ha crescut com una noia normal. Allunyada dels flaixos, la premsa i els escàndols, la filla d’un dels rapers més famosos del món s’ha mantingut a l’ombra fins fa molt poc. Amb vinti-dues publicacio­ns en el seu compte d’Instagram n’ha tingut prou per aconseguir gairebé mig milió de seguidors en pocs mesos. La raó? La filla de l’astre de Detroit ha passat de ser una nena tendra que eventualme­nt sortia en vídeos del cantant a convertir-se en una rossa espaterran­t, d’ulls blaus i figura formidable (la viva imatge de la seva mare).

A diferència del seu pare, Hailie es pren seriosamen­t els estudis i el 2014 es va graduar amb matrícula d’honor a l’institut Chippewa Valley de Clinton Township (Michigan). Poques han estat les aparicions que ha fet en públic, però aquell dia es va vestir de gala i va posar davant les càmeres com una autèntica diva i és que va ser elegida la reina del ball de l’institut. Aquell dia va aprofitar per fer un discurs d’agraïment als seus pares, per tot el que l’havien ajudat: “Les persones més influents en la meva vida són els meus pares, perquè m’han impulsat a ser la persona que soc i m’han donat tot el suport per aconseguir el que vull”.

Hailie sempre ha optat per una vida discreta, lluny del món de l’espectacle i de la fama. Amant de l’art i apassionad­a del vòlei, en els seus anys d’escola va formar part del consell estudianti­l i de la Societat Nacional d’Honor. També va guanyar un premi d’excel·lència acadèmica i un altre guardó del departamen­t de psicologia del seu institut. Ara cursa la carrera de Psicologia a la Michigan State University i té una nota mitjana d’excel·lent.

Sembla haver lluitat bé amb la fama del seu pare. Podria passar per una jove americana més, si no fos perquè és la filla d’un dels rapers més importants del món. Tot i això, no ha estat mai famosa, i sempre ha optat per portar una vida normal. Fins fa ben poc no tenia cap perfil a les xarxes socials, encara que sembla que Instagram ha estat la finestra triada per donar-se a conèixer al món.

Com mostra a les fotos que va penjant, Hailie porta una vida molt sana, li agrada l’esport i sempre segueix les pautes de la moda. Viatgera itinerant i addicta al shopping, fotos amb el seu nòvio, els seus amics i la seva mascota l’han portat a convertir-se en la nova reina d’Instagram (i sense pretendre-ho).

Res no fa pensar que Hailie vulgui dedicar-se a la música. Qui sap, potser l’aparició a les xarxes socials la porta a aquella fama de què ha fugit fins ara.

 ??  ?? En el seu perfil d’Instagram, Hailie Scott mostra la vida d’una “noia normal” allunyada dels flaixos i els mitjans. Amb només mig any ha aconseguit més de 460.000 seguidors.
En el seu perfil d’Instagram, Hailie Scott mostra la vida d’una “noia normal” allunyada dels flaixos i els mitjans. Amb només mig any ha aconseguit més de 460.000 seguidors.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain