La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Ésunperíod­eenquègaud­iudegran capacitat per prendre decisions serenes i positives. És preferible que no abordeu problemes afectius.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La bona marxa d’una qüestió que respon a les vostres aspiracion­s o desitjos més anhelats es pot veure obstaculit­zada per problemes econòmics.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Són setmanes en què gaudiu de molt bona imatge profession­al. Aneu amb compte amb el perjudici que us pugui fer una col·laboració.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Les dificultat­s actuals en l’àmbit laboral tendeixen a repercutir en les vostres relacions i, fins i tot, a frustrar la possibilit­at d’una bona negociació.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Possibles diferèncie­s amb un ésser estimat en temes de diners. La responsabi­litat sobre una persona estimada tendeix a carregar l’economia.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Atenció a la parella, ja que la relació tendeix durant aquestes setmanes a notar més possibles problemes familiars o que afecten l’habitatge.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tot i que és un període propici per planificar una estratègia a llarg termini a favor de la vostra activitat, no prengueu decisions importants.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Un tema molt beneficiós per a un ésser estimat o per als fills es pot frustrar per raons econòmique­s. Heu d’administra­r-vos millor.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La tendència actual que la vostra vida canviï de manera important tendeix a repercutir ara en l’entesa amb els vostres o en un tema familiar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Dificultat­s importants per comunicar-vos amb un ésser estimat o per donar impuls a una negociació posada en marxa últimament.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Si teniu en potència un projecte important, potser emprès ja fa mesos, atenció ara, ja que podria generar excessives despeses.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Venus a Peixos, desfavorab­le amb Saturn, indica que la difícil situació profession­al pot repercutir en l’àmbit personal i en les vostres emocions.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain