La Vanguardia (Català)

GUIA SETMANAL

-

POWERLESS Primera sitcom desenvolup­ada a l’univers DC Comics que es va estrenar el febrer a la cadena NBC. La sèrie, definida per la crítica com una barreja entre Supergirl i The office, segueix les aventures d’Emily Locke (Vanessa Hudgens, High School Musical), responsabl­e d’una empresa especialit­zada en el desenvolup­ament i la comerciali­tzació de productes per protegir la gent “normal”de les constants batalles entre superheroi­s i supermalva­ts.

ESTRENA

COSMO AVUI, 22 h LAS CHICAS DEL CABLE Primera sèrie original de Netflix produïda a Espanya que narra la història de quatre dones a la recerca de llibertat i noves oportunita­ts en una societat dominada pels homes. La Lidia (Blanca Suárez), la Carlota (Ana Fernández), l’Ángeles (Maggie Civantos) i la Marga (Nadia de Santiago) donen vida a aquestes “noies del cable” que es traslladen a Madrid durant els anys vint per treballar en una empresa de telecomuni­cacions. Completen el repartimen­t Ana Polvorosa, Yon González, Martiño Rivas i Concha Velasco.

ESTRENA

NETFLIX DIVENDRES 28, A LA CARTA NIT I DIA Un jutge que apareix mort en estranyes circumstàn­cies abans que pugui prendre declaració a un testimoni clau i la descoberta del cadàver d’un nen desaparegu­t a Barcelona al 1992 són les dues trames paral·leles dels nous capítols d’aquest thriller protagonit­zat per metges forenses, policies i jutges. Josep Maria Pou, Ramon Fontserè, Jordi Bosch, Lluïsa Mallol, Peter Vives, Pep Cruz, Irene Montalà i Pol López s’incorporen al repartimen­t.

SEGONA TEMPORADA

TV3 DILLUNS 24, 22.35 h

EL PUENTE Thriller coproduït entre Suècia i Dinamarca que arrenca amb l’aparició d’un cadàver sobre el pont d’Oresund que uneix els dos països. En Martin i la Saga són els dos policies que investigar­an l’assassinat, cosa que els portarà a intentar caçar un misteriós psicòpata desconegut que pretén mostrar a la societat els problemes més grans que pateixen els seus ciutadans: l’explotació infantil, el periodisme corrupte, la discrimina­ció racial, la política...

ESTRENA EN OBERT

8TV DIMECRES 26, 22.30 h THE HANDMAID’S TALE Adaptació de la novel·la distòpica homònima escrita per Margaret Atwood. Protagonit­zada per Elisabeth Moss i Joseph Fiennes, la sèrie relexplica ata la vida a Gilead, una societat totalitàri­a assolada pels desastres mediambien­tals i la caiguda en picat de la natalitat. Offred, una de les poques dones fèrtils que queden, és una de les criades de la casa del comandant i forma part de la casta de dones obligades a l’esclavitud sexual com a intent de repoblar el planeta.

MINISÈRIE

HBO DIMECRES 26, A LA CARTA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain