La Vanguardia (Català)

El Girona desaprofit­a una gran ocasió

-

FUTBOL El Girona va afrontar el partit contra l’UCAM Múrcia amb una situació molt bona, perquè tots els seus rivals directes (Cadis, Getafe, Oviedo) havien empatat. Però el conjunt de Machín va caure (1-2) davant un rival que lluita per evitar el descens. Tot i que Portu va marcar molt aviat (12), el Múrcia va remuntar amb els gols de Jona (26) i Milla (69). Per la seva banda, el Nàstic va rescatar un valuós empat (1-1) en la visita al Coliseum Alfonso Pérez, on el Getafe no perd des de la quarta jornada. El gol dels madrilenys el va fer Portillo al minut 25, mentre que l’empat grana va portar la firma d’Achille Emana en l’inici de la segona part (46). Fins al final, el conjunt de Tarragona va resistir molt bé la pressió local. / Redacció