La Vanguardia (Català)

Tots els estilismes de Meghan Markle

- BARCELONA Redacció

Des que es va saber la seva relació amb el príncep Enric d’Anglaterra, l’actriu Meghan Markle és a l’objectiu de la premsa britànica i nord-americana, que fa mesos que informa de les anades i vingudes de la parella. La pressió mediàtica sobre la intèrpret de Suits va arribar a l’extrem que la casa reial britànica va sortir a demanar respecte per la privacitat de la nòvia d’Enric, que ha viscut una situació semblant a la que en el seu dia li va tocar a Kate Middleton, quan es va saber el seu compromís amb el príncep Guillem. Com l’avui duquessa de Cambridge, Markle s’ha convertit en icona d’estil.

D’això en van prendre bona nota les editores Amanda Dishaw i Christine O’Brien-Ross, de Vancouver i Washington DC, que fa uns mesos van crear un blog de moda anomenat Meghan’s Mirror, en què documenten i detallen tots els vestits que porta Markle. “Quan es va saber la notícia que el príncep Enric estava sortint amb Meghan Markle, la primera reacció de la majoria de la gent va ser ‘qui?’ ràpidament seguida per ‘oh!, és guapa’, i ‘oh, Déu meu!, necessito el seu abric’”, va explicar Dishaw a The Telegraph sobre el motiu per començar el lloc web.

Les dues editores ja havien triomfat amb el seu primer blog What would Kate do? (què faria Kate?), que informa dels estilismes de la duquessa de Cambridge. Dishaw i O’Brien-Ross ja van anticipar que amb el temps Markle tindria, amb tota probabilit­at, un seguiment semblant per part dels aficionats a la moda. Els seguidors del blog sobre Markle poden seguir de prop la seva afició als viatges, a la gastronomi­a i al ioga. I copiar tots els seus estilismes: es documenta tot el que porta.

Dues blogaires, una de Vancouver i una altra de Washington, informen de tot el que porta l’actriu

 ?? INSTAGRAM ?? Markle, amb suèter de Kit and Ace i pantalons de Rag&Bone
INSTAGRAM Markle, amb suèter de Kit and Ace i pantalons de Rag&Bone

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain