La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Mercuri a Àries, favorable amb Saturn, us capacita per a decisions personals serenes. Moment d’expressar el vostre esperit emprenedor.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Malgrat la difícil situació econòmica, disposareu de recursos per encaminar dificultat­s que han pres relleu aquestes últimes setmanes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Possibilit­at d’encarrilar de manera realista un projecte que respon a les vostres aspiracion­s. Tindreu suport de la parella o d’una col·laboració.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Facilitats per agilitar contactes i operacions d’índole profession­al. La imprescind­ible reestructu­ració laboral actual serà de gran ajuda.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Facilitats per prendre determinac­ions positives. Malgrat possibles dificultat­s, el suport d’un ésser estimat serà determinan­t.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Facilitats per fer una operació econòmica que pren rellevànci­a aquestes setmanes relacionad­a amb béns immobles. Suport familiar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

És bon moment per prendre determinac­ions fermes i equànimes que afavoreixi­n la vida de parella. Tendiran a ser ben rebudes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És un període tendent a l’activació de contactes i operacions laborals. Rebreu el suport d’una operació econòmica, potser difícil.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Saturn a Sagitari, favorable amb Mercuri, afavoreix decisions importants respecte a un ésser estimat, potser sobre un fill adolescent.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Són setmanes propicies a activar qüestions beneficios­es per a la família i l’habitatge. Tindreu suport important en aquests moments.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu la jornada per conrear relacions involucrad­es en un projecte positiu, encara que molt difícil. Procureu bolcar-vos-hi.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La jornada propicia abordar temes econòmics relacionat­s amb un difícil assumpte profession­al i, potser, agilitats aquestes últimes setmanes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain