La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Feu més atenció a les necessitat­s de la família, ja que es poden malmetre per les seves accions impulsives i necessitat d’independèn­cia.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Atenció pel que fa a un estat anímic inquiet, que no propicia l’entesa ni el rendiment en temes laborals o intel·lectuals.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Atenció a un projecte important i interessan­t, però amb unes despeses que poden desnivella­r-ne el pressupost. Mireu d’administra­r-vos millor.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La Lluna a cranc, desfavorab­le amb Mercuri i amb Urà, indica que acusarà més les tensions que implica l’actual situació profession­al.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Malgrat que teniu idees i recursos, no és moment d’abordar algunes dificultat­s, sobretot temes relacionat­s amb la família o la casa.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

No compteu amb recursos econòmics, sobretot si depenen d’una associació, per donar impuls a una qüestió d’interès personal.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Eviteu relacions i tractes profession­als importants. De fet, els problemes a causa d’una col·laboració poden deteriorar la seva imatge.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La jornada propicia converses d’importànci­a, sobretot si es tracta d’un afer laboral que ha cobrat extrema rellevànci­a.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Feu més atenció a les despeses generades per un ésser estimat, ja que desestabil­itzen la seva economia. Atenció especial a inversions de risc.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La parella acusarà ara més problemes que afecten la família, l’habitatge o que, potser, estan relacionat­s amb béns immobles.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

No és oportú expressar ara propostes de caràcter avantguard­ista a la feina, ja que no seran ben compreses ni acceptades.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Un afer beneficiós per als fills podria frustrar-se per raons econòmique­s. De fet, moment molt delicat en qüestions de diners.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain