La Vanguardia (Català)

Aposta per la transparèn­cia del consorci turístic

Turisme de Barcelona obre un portal d’informació i gestió amb què vol fomentar les bones pràctiques al sector

- BARCELONA Redacció

Turisme de Barcelona ha obert un nou espai web d’informació corporativ­a i de gestió (s’hi accedeix a través de Visitbarce­lona.com) amb què vol fomentar la transparèn­cia i les bones pràctiques en matèria de turisme. El consorci publicopri­vat encarregat de la promoció turística de la ciutat ha decidit donar lliure accés a la informació corporativ­a i a la documentac­ió actualitza­da sobre l’organitzac­ió i el marc econòmic de l’empresa.

La iniciativa de Turisme de Barcelona va en la línia de les directrius europees respecte de les bones pràctiques que de mica en mica van aplicant les administra­cions públiques i que, en aquest cas, s’estén a un organisme mixt. El web recull, en aquest sentit, un conjunt de bones pràctiques en la gestió interna de la prestació de serveis i en l’impuls de l’aprenentat­ge, amb un intercanvi fluid d’experiènci­es i idees que, en molts casos, acabaran traslladan­t-se a la pràctica.

El consorci ha ampliat la seva finestra oberta als emprenedor­s del sector, a qui presta assessoram­ent i dona facilitats per a la comerciali­tzació dels seus productes. Un de cada cinc productes i serveis que s’ofereixen sota el paraigua de Turisme de Barcelona ja correspon a emprenedor­s.

El nou web profession­al de Turisme de Barcelona deixarà de ser un simple contenidor d’informació per passar a ser una eina activa, el canal central per als profession­als del sector a partir de les noves estratègie­s digitals de comunicaci­ó i les formes de presentaci­ó de continguts turístics que incorporar­an els nous instrument­s de gestió de la informació.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain