La Vanguardia (Català)

Val Kilmer reconeix que té càncer

-

Després de desmentir-ho reiteradam­ent, Val Kilmer finalment ha admès que té càncer. L’actor, de 57 anys, ho ha reconegut al fòrum Reddit, responent a preguntes d’un seguidor. “Fa un temps Michael Douglas va afirmar que tenies un càncer terminal Quina història hi havia darrere d’això?”, li van preguntar. “Probableme­nt m’estava intentant ajudar, perquè potser la premsa li va preguntar on era aquells dies, i jo m’estava tractant d’un càncer”, va afirmar el protagonis­ta de Batman Forever o El sant sense fer més aclariment sobre quin és el seu estat de salut en aquests moments.

Kilmer va arribar a corregir el seu amic Michael Douglas després que assegurés que tenia un càncer de gola. “En Val està passant pel mateix que vaig passar jo, i la cosa no pinta gaire bé. Les meves oracions són amb ell”, va afirmar Douglas en una entrevista a Londres l’octubre després de mesos d’especulaci­ons sobre l’estat de salut de Kilmer, a la qual cosa aquest va respondre a Facebook: “En Michael m’encanta, però està mal informat”.

Tot i que rebutjava tenir càncer, en aquella mateixa declaració Kilmer sí que parlava que havia hagut de “recórrer a un hospital” i que estava “en constant rehabilita­ció”. A l’actor se li va descobrir el càncer a mitjans del 2014, però durant mesos no va voler rebre tractament perquè era seguidor de la secta Ciència Cristiana, que descarta la medicació a favor de les oracions. Ja el gener del 2015 van aparèixer unes fotos seves amb un tub de traqueotom­ia al coll, però va negar que hagués estat operat “ni de càncer ni d’un tumor”.

Durant el 2015 i part del 2016 Kilmer no va intervenir en cap pel·lícula i amb prou feines va fer aparicions en públic, però en l’últim mig any sí que ha participat en tres films que s’estrenaran pròximamen­t.

 ?? TWITTER ?? Kilmer el 7 de març passat
TWITTER Kilmer el 7 de març passat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain