La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Procureu impulsar iniciative­s en benefici dels fills, perquè podreu prendre determinis emprenedor­s i propiciar l’entesa amb ells.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Teniu prou recursos, sobretot econòmics, per a qüestions que beneficiïn la família o el benestar a casa. A més, us hi ajudaran.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

El matí propicia les relacions involucrad­es en projectes de gran importànci­a. La tarda propicia prendre decisions emprenedor­es.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Aprofiteu el matí per activar tractes econòmics relacionat­s amb un tema profession­al important. Tindreu suport indirecte.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La Lluna a Lleó, favorable amb Venus i Mart, impulsa la vostra vitalitat i capacitat de comunicaci­ó, sobretot en tractes importants.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Aprofiteu per abordar dificultat­s, perquè disposareu de recursos econòmics d’envergadur­a, així com de suport en l’àmbit profession­al.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Facilitats per impulsar una iniciativa que us interessa gràcies a la parella o a la contribuci­ó determinan­t d’una col·laboració.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És un període difícil i especialme­nt important per a la vostra situació laboral. Aprofiteu avui per tractar les possibilit­ats d’una oportunita­t.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Podríeu rebre bones notícies d’un ésser estimat. En qualsevol cas, tindreu bona entesa amb els fills. Confieu en les decisions de la parella.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Podreu comptar amb l’ajuda familiar en matèria de diners. Facilitats també per a les implicacio­ns econòmique­s d’una iniciativa laboral.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Situació favorable a expressar idees creatives i avançades, perquè la parella les entendrà bé. A més, tindreu el suport d’un ésser estimat.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra tasca habitual rep impuls gràcies a una operació econòmica de gran envergadur­a. També disposareu d’altres recursos propicis.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain