La Vanguardia (Català)

Els radicals de l’Alcalá de Henares provoquen una batalla campal

- Redacció

Un nou episodi de violència als camps de futbol d’Espanya. Després de l’agressió a seguidors del Barcelona a Vitòria al febrer, de la baralla entre pares en un partit de nanos a Alaró (Mallorca) i de l’agressió d’un juvenil del Prat a un espectador a Andorra, totes dues al març, la violència va tornar a embrutar l’esport diumenge a l’estadi Santiago del Pino de San Fernando de Henares. Allà, en un partit correspone­nt a la jornada 36 del grup 7 de Tercera Divisió, una colla d’una vintena de radicals de la Real Sociedad Deportiva Alcalá van saltar la tanca per accedir al terreny de joc i provocar una batalla campal amb familiars i jugadors de l’equip local.

Un penal a l’últim minut del partit en contra del seu equip va ser el detonant de la baralla. Gràcies a aquesta pena màxima, el San Fernando va marcar i va guanyar 2-1. La derrota allunya l’Alcalá de les seves aspiracion­s de jugar el playoff per a l’ascens a Segona B.

Els radicals de l’Alcalá –les localitats són a 13 quilòmetre­s de distància– van aprofitar la decepció per, amb el xiulet final, saltar al terreny de joc i intentar agredir diversos jugadors del San Fernando i seguidors i familiars que també havien saltat a defensar-los. Els violents fins i tot van intentar accedir per força als vestidors per colpejar els jugadors que s’hi havien tancat. Com que no van poder, van continuar la baralla a la gespa, mentre els futboliste­s de l’Alcalá demanaven calma als seus radicals.

“Truqueu a la policia!”, se sentia a la grada, on hi va haver crits de pànic, segons diversos vídeos que denunciave­n els fets a les xarxes socials.

L’Ajuntament de San Fernando de Henares ha decidit que es personarà

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain