La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

L’acció de Mercuri a Àries agafarà un caire més directe fins a mitjans de mes, i això revitalitz­arà els vostres ànims i impulsarà temes personals.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Fins a mitjans de mes s’intensific­arà la tendència de Taure a un estat anímic baix. Procureu evitar situacions d’estrès i descansar.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Torneu a tenir la possibilit­at d’agilitar contactes a favor d’un tema que us interessa, tractes que potser havien quedat en suspens.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Fins a mitjans de maig teniu l’oportunita­t de reactivar converses i operacions relacionad­es amb un important afer profession­al.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Possibilit­at de recuperar contactes o converses que havien quedat aturats. La Lluna a Lleó impulsa les negociacio­ns.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Les pròximes setmanes podrien tenir un paper determinan­t per a la vostra economia, per la reactivaci­ó d’una inversió. Molta prudència.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Durant un parell de setmanes agafarà especial impuls una col·laboració molt important. En cas de crisi matrimonia­l, molta atenció.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La vostra situació laboral podria fer un gir de gran transcendè­ncia per al futur. Agafarà una direcció definitiva abans de mitjans de maig.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Si espereu notícies d’un ésser estimat, podríeu rebre-les aviat. Aprofiteu durant un parell de setmanes per expressar propostes molt creatives.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Assumptes molt importants que concerneix­en la família o l’habitatge tendiran a agafar un rumb clar abans de mitjans de maig.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu les pròximes setmanes per donar forma definitiva a propostes avantguard­istes de gran rellevànci­a. Capacitat de comunicaci­ó.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Durant un parell de setmanes tendiran a reactivar-se operacions econòmique­s d’envergadur­a. Extremeu la cautela en inversions de risc.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain