La Vanguardia (Català)

“Remuntar aquest 3-0? Jo no ho veig impossible”

- / C.N.

“Explicació? S’han emportat la primera part de l’eliminatòr­ia, però encara queda la segona”.

Diego Simeone es resisteix a abaixar els braços. El tècnic de l’Atleti interpreta que el seu equip manté les opcions. No n’hi queda cap altra. No pot rendir-se quan resten noranta minuts de joc.

Simeone va aplaudir la intervenci­ó dels seus jugadors en els primers instants del partit. “M’ha agradat l’equip en el primer temps. En el segon els homes del Madrid han sabut atacar molt bé –va dir–. Ells han guanyat bé avui [per ahir]”.

Però va dir que havia vist fantasmes. Es referia a algunes decisions arbitrals. Per exemple, la que va precedir el primer gol dels blancs, el primer de Cristiano Ronaldo. “La jugada del primer gol no l’he vista clara...”. “És una directa o una indirecta?”, li van preguntar a peu de camp. “Una directa total. En fi, l’he vista gol, perquè quan la pilota entra a la porteria i l’àrbitre assenyala al mig del camp és gol”, va afegir, sense aprofundir en la polèmica.

“A la primera part hem estat bastant a prop del Madrid. I encara que el partit ha acabat 3-0, resultat que molts prenen per impossible, jo no ho veig així. Jo veig possible la remuntada. Encara tenim les nostres opcions”. Simeone va lamentar la falta de creativita­t entre els seus homes, i algunes mancances que van apuntar al segon temps. “Ells han trobat el gol. Nosaltres hem tingut una ocasió amb Gameiro, que no s’ha pogut anticipar. Després amb la pilota no hem estat profunds, no hem tingut ocasions, i ells ens han fet molt mal en les ocasions que hem tingut”. “Però de vegades passen coses meravellos­es –va concloure el tècnic blanc-i-vermell–. Cal recuperar-se, posar-hi ganes, pensar en el partit de tornada. És difícil i sembla impossible, però el futbol és meravellós. Mentre tinguem una gota de possibilit­ats, les mínimes, lluitarem”.

“Ells han fet un bon partit

i nosaltres simplement no hi hem estat mai”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain