La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La conjunció Lluna-Urà a Àries, favorable a Saturn, indica que teniu possibilit­at d’un canvi de vida i de decisions que el facin possible.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Malgrat que és un període de serioses dificultat­s, les circumstàn­cies podrien jugar favor vostre per superar una difícil operació econòmica.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

En cas de dificultat­s, amb la parella o amb una col·laboració, és el moment de compartir un projecte ambiciós i creatiu que ajudarà a suavitzar-les.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

D’uns mesos ençà probableme­nt heu d’afrontar una situació laboral difícil, però ara se us presenta una gran oportunita­t per superar-ho.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

És un període en què se us obren nous horitzons. Això us ofereix recursos per abordar problemes que potser afecten un ésser estimat.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Facilitats per encaminar o solucionar problemes que afecten la família o l’habitatge, gràcies a una operació econòmica de rellevànci­a.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Període tendent a una gran inestabili­tat en les relacions. Tanmateix, tindreu el suport de la parella per prendre decisions importants.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Dins de la inestabili­tat a què tendeix el panorama laboral, una gran oportunita­t us podria permetre superar la difícil situació econòmica.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Saturn a Sagitari, favorable amb la conjunció Lluna-Urà, aconsella que feu servir la creativita­t per a problemes personals, perquè us ajudarà.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Tot i que la situació familiar tendeix a trobar dificultat­s, podreu comptar amb el suport dels vostres en alguns problemes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És el moment d’aplicar idees innovadore­s i creatives per impulsar un projecte important per al futur, però que evoluciona molt lentament.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra projecció personal potser passa per un període molt conflictiu. Per sort, una inversió o operació d’envergadur­a permetrà superar-ho.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain