La Vanguardia (Català)

L’Espanyol prescindei­x de Reyes, que no va assolir els objectius

- BARCELONA Redacció

José Antonio Reyes va marcar el 31 de març el seu últim gol amb la samarreta de l’Espanyol. Sevillista de bressol, l’hi va fer al Betis i va ser un golàs que va portar l’eufòria a Cornellà. Va retallar Pardo al vèrtex de l’àrea i va clavar, amb la dreta, la pilota a l’escaire d’Adán. Era el 2-1 en el minut 90. No n’hi haurà cap altre. El club blanc-iblau va comunicar-li ahir al jugador que no ha assolit el mínim de partits estipulats per prolongar automàtica­ment la relació contractua­l i que no renovarà l’acord.

El mitjapunta andalús, que l’1 de setembre complirà 34 anys, no entra en els plans de futur del projecte periquito. Quique Sánchez Flores, que abans l’havia entrenat a l’Atlètic i al Benfica, ja no va comptar amb ell durant la recta final de la temporada. Fins a la jornada 29, la del gol al Betis, Reyes havia jugat 20 partits. Dels últims nou compromiso­s, només va participar 8 minuts en un; precisamen­t al Vicente Calderón.

En total, el jugador d’Utrera s’acomiada amb tres gols a la Lliga (tots a casa: Granada, Sevilla i Betis) més un a la Copa, al camp de l’Alcorcón. Reyes encara conserva la seva talentosa cama esquerra, però la condició física de l’andalús ha fet que la seva participac­ió hagi caigut en picat. Amb prou feines ha disputat 923 minuts, la meitat del que va jugar al Sevilla la temporada anterior. Si bé l’estiu passat, en la seva presentaci­ó, va dir que volia ser titular, al final només ha pogut completar sencer un partit.

En el comunicat, l’Espanyol destaca que el futbolista “deixa un gran record a l’entitat” i li agraeix públicamen­t la seva aportació a l’equip.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain