La Vanguardia (Català)

Casa Modena entra en liquidació amb 3,2 milions de deute

- ACN RIUDELLOTS DE LA SELVA

L’empresa gironina d’especialit­ats italianes Casa Modena, amb seu a Riudellots de la Selva, ha entrat en liquidació atès que no ha pogut remuntar un deute de 3,2 milions d’euros. La firma, que té una quarantena de treballado­rs, està formada per les societats Casa Modena i Piafoc SL.

Casa Modena centra l’activitat en produir i comerciali­tzar pizzes artesanals, a part d’altres productes italians (com pastes, postres o vi). La crisi econòmica, però, li ha passat factura. L’empresa ha hagut d’ajustar costos, adaptar-se a uns marges de benefici menors i no ha pogut assumir les despeses, entre d’altres, de la inversió derivada del trasllat a una nova nau.

Casa Modena va presentar concurs de creditors a principis d’any, però l’advocat de la firma, Francesc Rebled, assegura que tot i la liquidació, “la continuïta­t de l’activitat, la marca i la plantilla està assegurada”. De fet, ja hi ha una nova empresa interessad­a en comprar-la que ha presentat formalment una oferta de compra davant el jutjat mercantil.

L’empresa Casa Modena SL va néixer l’any 2002 a Riudellots de la Selva. Compta amb una quarantena de treballado­rs i té dues branques d’activitat. Una és la que es dedica a la producció d’especialit­ats italianes, que es venen sota la marca Maestro di Modena. L’altra, per a la qual es va crear la societat Piafoc SL, és la que comerciali­tza els productes gastronòmi­cs.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain