La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Potser se us presentara­n dificultat­s per fer valer les vostres propostes, però això no impedeix que siguin setmanes de facilitats per comunicar-se.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Període propici a afirmar els vostres interessos en el camp econòmic. Aprofiteu la conjuntura per iniciar operacions i entaular contactes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La Lluna a Bessons impulsa la tendència actual a una renovació vital. Val més que espereu al vostre aniversari per emprendre temes importants.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Durant unes setmanes el vostre signe tendirà a tenir menys energia, especialme­nt amb la lluna nova d’aquesta nit. Procureu cuidar-vos.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Jornada propícia perquè comenceu a posar en marxa projectes que responguin a les vostres aspiracion­s. Les vostres propostes seran escoltades. Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Matí propens a conrear relacions profession­als que impulsin els vostres interessos en aquest camp. Eviteu activitats socials a la nit.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Ha arribat el moment de desplegar els vostres dots diplomàtic­s, perquè gaudireu de facilitats per comunicarv­os. Prudència, però, aquesta nit. Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Durant unes setmanes val més que eviteu situacions de risc personal. Especialme­nt, procureu cuidar-vos avui al capvespre. Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Heu d’evitar temes conflictiu­s a última hora del dia, però són setmanes propenses a unes relacions més vitals, sobretot amb la parella. Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La jornada impulsa les possibilit­ats actuals de fer valer les vostres propostes i interessos a la feina, així com d’obtenir èxits.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Jornada molt favorable a l’amor. També és bon moment per activar temes en benefici dels fills. Relació més viva amb ells.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Fins a finals de juny tindreu més facilitats per reclamar els vostres interessos en l’àmbit familiar. De tota manera, prudència aquesta nit.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain