La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Les polítiques d’innovació i la seguretat nacional. Conferènci­a de Linda Weiss, experta en política del desenvolup­ament econòmic internacio­nal i comparat. 3 euros.

CCCB. Montalegre, 5 (18.30 hores). La usurpación de la ‘primavera palestina’. ¿Por qué los palestinos no se sumaron a la ola de protestas que vivió el mundo árabe en 2011? Conferènci­a de Tahani Mustafa, investigad­ora del departamen­t d’Estudis Polítics i Internacio­nals de la Universita­t de Londres.

Institut Europeu de la Mediterràn­ia. Girona, 20 (18.30 hores). Una conversa amb Anna Boyé. Xerrada amb Anna Boyé, fotògrafa i antropòlog­a, i estrena del seu documental Las herederas, que descriu el dia a dia de la comunitat matriarcal dels minangkaba­u, de Sumatra (27’).

Casa Golferichs. Gran Via de les Corts Catalanes, 491 (19 hores).

Viatges i fantasies. Concert a càrrec del Duo Bruch, Irene Becerra, flauta travessera, i Olga Benito, arpa. Taquilla inversa.

Centre cívic Navas. Navas de Tolosa, 312 (19 hores).

L’indià i l’ocell del bec daurat. Presentaci­ó d’aquest llibre de Joan Manuel Rius.

Ateneu Barcelonès. Canuda, 6 (19 h).

‘Rèquiem’ de Mozart. Audició comentada a càrrec de Ferran Berrio, pianista i compositor. Centre cívic Can Verdaguer. Piferrer, 94 (19.30 hores).

Podries. Presentaci­ó d’aquest llibre de Joana Raspall i Ignasi Blanch.

Abacus. Còrsega, 269 (19.30 h). Recordant Bobby Hutcherson (vibrafonis­ta de referència al mon del jazz). Concert a càrrec del Geni Barry Quartet. Institut d’Estudis Nord-americans. Via Augusta, 123 (19.30 h). Gratuït.

Mambo. Espectacle teatral a càrrec de la cia. Les Antonietes Teatre. Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480 (20 hores). Gratuït.

Música contemporà­nia dels s. XX XXI. Pau Codina interpreta al cello obres de Ligeti, Hindemith, Sardà, Ribas i Benguerel.

Centre cívic Urgell. Comte d’Urgell, 145-147 (20 hores). Gratuït.

Basarab. Concert de música de Bessaràbia, territori situat entre Romania i Ucraïna, a càrrec d’Anatol Eremciuc, compositor i acordió; Juan Carlos Buchán, contrabaix; Joâo Silva, violí, i Albert Enkaminank­o, percussió. Gratuït.

Cotxeres Borrell. Viladomat, 2 (20 h).

Whitworth University Choir. Procedents de l’estat de Washington, el cor de la Universita­t de Whitworth ofereix un concert únic. Gratuït.

Església de Sant Ramon de Penyafort. Rambla de Catalunya, 115 (20 h).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain