La Vanguardia (Català)

Alexander i Ella: neixen els bessons de George Clooney

Amal Alamuddin dona a llum a Londres els bessons Ella i Alexander

- MARIÁNGEL ALCÁZAR

“Aquest matí l’Amal i en George han donat la benvinguda a Ella i Alexander Clooney. Tant la mare com els fills estan feliços i sans. En George està sedat i s’hauria d’haver recuperat d’aquí uns quants dies”. Així, amb una última frase digna d’una comèdia, l’actor George Clooney va anunciar ahir el naixement dels seus fills, que la seva dona, l’advocada Amal Alamuddin, va tenir dimarts a la matinada. Feia unes quantes setmanes que la parella estava instal·lada a la seva mansió de Sonning, una petita població situada a l’oest de Londres, en espera de l’arribada dels nadons. Fa uns dies, Clooney va confirmar que els seus fills naixerien a la capital britànica i que tant ell com la seva dona havien decidit que els nens viurien els primers anys a Anglaterra.

A punt de fer tres anys de casats, l’actor, que fins que es va casar va ser el solter d’or de Hollywood, s’ha convertit en pare per primera vegada, amb 56 anys acabats de fer. La seva dona, de bellesa exòtica, pel seu origen libanès. i amb un expedient profession­al brillant, per la seva indubtable intel·ligència i preparació, va fer 39 anys al febrer, el mateix mes que, després de diverses indiscreci­ons (una de les quals de la model Cindy Crawford), la parella va confirmar que esperava bessons: un nen i una nena. La primera evidència gràfica de l’embaràs, que ja havia superat el cinquè mes, va tenir lloc el 24 de febrer, quan George Clooney va posar, un cop a la cerimònia de lliurament dels premis César, a París, amb Amal Alamuddin, que va lluir orgullosa la seva panxa enfundada en un Versace blanc amb plomes. Uns quants dies abans la parella havia estat a Barcelona, on l’advocada va participar en una conferènci­a sobre drets humans en què el pare de George Clooney, el periodista Nick Clooney, va exercir de moderador.

Els últims mesos, George i Amal Clooney han aparegut poc en públic, però se sabia que esperaven ser pares aviat. L’actor va estar casat entre el 1989 i el 1993 amb l’actriu Talia Balsam (la Mona Sterling de Mad men), però des que es va divorciar, i probableme­nt des d’abans, la seva vida amorosa ha estat la d’un seductor empedreït, i va ocupar el lloc que va deixar vacant Warren Beatty després de casar-se amb Annette Bening. A diferència de Beatty, que sempre havia lligat amb les actrius amb qui compartia rodatge, Clooney va pescar principalm­ent fora de Hollywood: models, cambreres i, fins i tot, campiones de lluita lliure. Durant més de dues dècades aquella diletància amorosa va alimentar l’espècie que totes eren nòvies pantalla per ocultar l’homosexual­itat de Clooney.

Potser eren nòvies de lloguer, però quan l’actor va conèixer Amal l’amor per fi va arribar a la seva vida i es va tancar una etapa de relacions variades. La parella es va conèixer a través d’un amic comú que va anar a visitar l’actor a la casa que té al costat de Como (Itàlia), i ell no va parar fins que la va conquistar. Es van casar el 24 de setembre del 2014 a Venècia, i des d’aleshores comparteix­en vida i també el seu compromís amb diverses causes humanitàri­es. Malgrat que després de casar-se amb Amal l’actor va dir que havia claudicat davant el matrimoni però no tenia intenció de ser pare, al final va cedir i per partida doble, ja que tot indica que l’advocada es va sotmetre a un tractament de fertilitat per fer-ne dos en un, atesa l’edat del progenitor. Els nens ja han nascut, i Clooney, que ja va sortir del grup de solters, ha entrat en el de pares.

L’actor i l’advocada, que es van casar el 24 de setembre del 2014, pensen criar els seus fills a Anglaterra

 ??  ??
 ?? VALERIE MACON / AFP ?? Els Clooney a l’estrena mundial de la pel·lícula ¡Ave César!, el febrer del 2016, al Regency Village Theatre, a Westwood, Califòrnia
VALERIE MACON / AFP Els Clooney a l’estrena mundial de la pel·lícula ¡Ave César!, el febrer del 2016, al Regency Village Theatre, a Westwood, Califòrnia
 ?? THIBAULT CAMUS / AP ?? La parella, al febrer, a la gala dels César, a París
THIBAULT CAMUS / AP La parella, al febrer, a la gala dels César, a París
 ?? POOL / GETTY ?? A l’ONU, el setembre passat, pels refugiats
POOL / GETTY A l’ONU, el setembre passat, pels refugiats
 ?? MC8 / GTRES ?? A Florència, la tardor del 2014, abans de casar-se
MC8 / GTRES A Florència, la tardor del 2014, abans de casar-se
 ?? GETTY ?? Acabats de casar, a Venècia, el 2014
GETTY Acabats de casar, a Venècia, el 2014
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain