La Vanguardia (Català)

Les obres de la ronda de Dalt comencen sense consens

- D. GUERRERO

Els treballs previs de cobertura de 180 metres de la ronda de Dalt davant el mercat de la Vall d’Hebron van començar ahir a la nit, com va explicar ahir La Vanguardia .Ales crítiques de les associacio­ns de veïns del districte d’Horta-Guinardó es va sumar ahir el grup municipal demòcrata, que demana recuperar el projecte de 400 milions promès per Xavier Trias en l’anterior mandat en lloc de la inversió de 15 milions d’euros del govern de Colau.

La regidora Maite Fandos va denunciar ahir el model de cobertura acordat per BComú i el PSC, consistent a executar un petit tram entre aquest estiu i el que ve mentre es decideix com es cobreix i s’urbanitza la resta de la via de circumval·lació. “Els veïns fa molts anys que s’esperen perquè ara no se’ls escolti; estan disposats que es puguin pactar els trams i els terminis, però volen que el projecte sigui de cobertura global, no a trossos”, va assegurar Fandos després de reclamar que es recuperi el projecte que tenia el consens dels veïns en el seu moment.

El principal partit de l’oposició considera que “apostar per intervenci­ons parcials pot al final hipotecar el projecte de cobertura total”. Fonts municipals asseguren que aquest mateix estiu es presentara­n els avantproje­ctes de la resta dels trams que permetran marcar les següents actuacions a desenvolup­ar en el futur.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain