La Vanguardia (Català)

CITES IMPRESCIND­IBLES

-

IMANY. La cantant francesa Nadia Mladjao, Imany, es va presentar a Barcelona fa quatre anys en el marc, precisamen­t, del mateix festival que ara l’acull convertida en indiscutib­le estrella del pop & soul (28/VII)

URI CAINE.El gloriós, brillant i transgress­or pianista nord-americà oferirà un concert de piano sol amb què recorre els capítols més variats de la història de la música (28/VII)

ALFONSO DE VILALLONGA & MARCO MEZQUIDA. Un dels músics més iconoclàst­ics de l’escena catalana s’alia amb el no menys polifacèti­c pianista menorquí per presentar l’espectacle J’ai deux amours (29/VII)

MARIO BIONDI. El cantant sicilià de Catània, barbat i blanc, és amb raó comparat sovint amb Barry White i Isaac Hayes per la profundita­t de la veu. Va suspendre

l’any passat per afecció vocal (2/VIII)

CHANO DOMÍNGUEZ & MARIOLA MEMBRIVES. La veu de la cordovesa Mariola Membrives és una de les més ubiqües els últims temps, col·laborant amb La Fura i amb la seva proposta Omega 20.16. El piano jazz-flamenc de Domínguez és únic (4/VIII)

RENT. Dues dècades després de l’estrena, una nova versió de l’exitós musical arribarà en nova versió de concert (24/VIII)

INCOGNITO. Referència llegendàri­a del primer i millor acid-jazz, la banda britànica conserva membres fundadors i es vigoritza amb secció de vent renovada (1/IX)

MAMAS GUN. La banda potser més activa ara mateix de l’escena britànica del neosoul i del funkpop oferirà el seu primer concert espanyol (2/IX)

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain