La Vanguardia (Català)

Pepe s’acomiada amb un atac a Zidane

- Madrid

Pepe va posar fi a les deu temporades al Madrid amb una dura critica al club i a l’entrenador, Zinédine Zidane, i després, amb una carta a les xarxes socials en què s’acomiadava amb afecte de l’afició. Val a dir que el portuguès, de 34 anys, aviat anunciarà que fitxa pel PSG, que li ha ofert un contracte per a dues temporades, una més de la que li garantia Florentino Pérez.

En una entrevista dilluns a la nit a la Cope, Pepe va confirmar que no havia acabat bé amb Zidane, com tampoc no va finalitzar bé amb Mourinho. “Jo no vull donar la culpa a ningú. El que ha fet Zidane ha estat espectacul­ar, però hi ha coses que encara no entenc. No sé explicar per què he desaparegu­t de l’equip els últims partits. Amb Zidane ens hem saludat, però no ens hem acomiadat. Zidane i el Madrid sabien que me n’anava abans que jo”, va explicar molt dolgut.

Després de lesionar-se en el derbi de Lliga contra l’Atlètic el 8 d’abril per una puntada de peu de Kroos, el jugador va assegurar en una trobada pública amb Florentino Pérez que esperaria el Madrid fins a l’últim minut, encara que llavors ja tenia sucoses ofertes de la Lliga xinesa i de l’Inter.

Dilluns a la nit, després d’haver estat descartat per jugar la final de la Champions, va explotar: “La manera de negociar del Madrid no ha estat la correcta. A més, el club no m’ha defensat en el tema d’hisenda. Sap que ho tinc tot al dia, i tu has vist el club defensar-me? Això m’ha molestat. M’ha fet molt de mal. Jo sempre he intentat complir les meves obligacion­s com a ciutadà”.

El jugador oblida que el club sí que el va defensar després de la traïdora agressió a Javier Casquero, l’abril del 2009, per la qual Competició li va imposar deu partits de sanció, el càstig més gran imposat a un jugador del Madrid. Li va contractar un psicòleg i anys després li va renovar el contracte.

I, per atacar Zidane, Pepe es va acomiadar amb una sorprenent defensa de Rafa Benítez. Preguntat sobre amb quin entrenador es queda en aquests anys, va assegurar: “M’ha agradat molt la sinceritat de Benítez. M’identifico molt amb ell, i això que no em treia al principi”. A la carta als seguidors, escriu: “Avui només puc donar les gràcies a tots vosaltres, que m’heu donat suport, que heu escrit amb mi aquesta bonica història. Gràcies a cadascun de vosaltres, que m’heu acompanyat”. Tercer capità de l’equip, Pepe va ser sempre un ídol per als Ultras Sur.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain