La Vanguardia (Català)

Messi paga 30 milions per un hotel de luxe a Sitges

El crac argentí adquireix per 30 milions el MiM, de quatre estrelles i 77 habitacion­s

- ESTEVE GIRALT Tarragona

A Leo Messi se l’ha vist més d’una vegada al restaurant Buenos Aires, a Sitges, famós per la carn, argentina, a la brasa. Al crac del Barça li agrada gaudir del seu temps lliure a la costa del Garraf, a prop de casa seva, a Castelldef­els. No sembla pas casualitat que el crac del Barça hagi decidit iniciar la seva aventura hotelera a Sitges. A poques setmanes de casar-se a Rosario (Argentina) amb la nòvia de tota la vida i mare dels seus dos fills, Antonella Roccuzzo, Leo Messi ha comprat el MiM, un hotel de quatre estrelles a prop de la platja.

La relació entre Sitges i l’elit futbolísti­ca no és nova. Molts altres cracs han decidit fixar aquí la seva residència o deixar-s’hi veure amb la família i els amics. “Han viscut i passat entrenador­s, com Van Gaal i Mourinho, i s’han deixat veure molts futboliste­s”, explica Aurora Carbonell, regidora de Turisme a l’Ajuntament de Sitges (Garraf).

Al Consistori tenen poca informació sobre l’aterratge de Messi, però sí que confirmen que el fins ara propietari de l’hotel MiM, l’empresari Francisco Sánchez, amb diversos negocis a la zona, va comunicar fa poc la venda del seu establimen­t. I el comprador ha resultat ser un tal Lionel Andrés Messi, com va avançar ahir Expansión, cosa que no ha estranyat, en absolut, per la connexió de l’astre argentí amb el Garraf.

L’objecte del desig, i dels nous plans inversors del futbolista, no és pas un establimen­t qualsevol. “És un hotel superecolò­gic i sostenible, molt innovador, motiu pel qual ha estat premiat internacio­nalment”, destaca Carbonell. Construït el 2013, la seva ubicació també és per a nota, cèntric, a tocar del passeig marítim, a prop del mar, al costat d’un dels hotels amb més solera de Sitges, el Calipolis. L’avinguda Sofia va donar nom originària­ment a un negoci rebatejat aquesta primavera com el MiM, i que a partir d’ara serà conegut per tothom com l’hotel

de Messi. El sector es frega les mans. “Encara ens donarà més nom, ens farà més coneguts”, diu una hotelera local.

El davanter argentí no dirigirà a través de cap de les seves empreses ni societats aquest hotel, que fa mesos que gestiona el Grup Majestic. La cadena hotelera continuarà portant el timó del MiM, que es publicita a la seva pàgina web com “un hotel boutique per gaudir de l’estil de vida mediterran­i”. Amb 77 habitacion­s, es tracta d’un dels hotels més

El de Rosario té casa a Castelldef­els i és un habitual del restaurant Buenos Aires, també a Sitges

chic de Sitges. Passar una nit en una de les seves habitacion­s no baixa dels 250 euros.

Entre els seus grans reclams hi ha la terrassa, amb piscina, bar i unes vistes espectacul­ars per prendre una copa contemplan­t la posta de sol. També té un spa amb tractament­s d’hidroteràp­ia i cabines per a tractament­s en parella. Quasi res.

Tot i que es tracta de la seva primera incursió en el món dels hotels, Leo és el propietari de l’edifici Rostower, a l’Eixample, i fa poc que la seva dona va obrir una botiga de moda especialit­zada en sabates al centre de Barcelona, fent societat amb la dona d’un altre futbolista, Luis Suárez.

Aquests dies Messi continua convocat amb la selecció albicelest­e a l’espera de poder gaudir de les seves vacances, que aprofitarà per casar-se a Rosario, el 30 de juny, una celebració a què han estat convidats tots els jugadors del Barça.

 ??  ?? Messi ahir a Melbourne entrenant-se per
Messi ahir a Melbourne entrenant-se per
 ??  ?? Una nit al MiM pot costar a partir de 250 euros
Una nit al MiM pot costar a partir de 250 euros
 ??  ??
 ??  ??
 ?? MAL FAIRCLOUGH / EFE ?? a l’Argentina-Brasil
MAL FAIRCLOUGH / EFE a l’Argentina-Brasil

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain