La Vanguardia (Català)

Ens falta civisme

-

En relació amb la carta de la M. Jesús Clemente (“Ens falta civisme”, 3/VI/2017), m’agradaria solidaritz­ar-me amb la seva queixa. A la plaça del Sol de Baix, zona qualificad­a per l’Ajuntament com a àrea de joc infantil, des de fa temps hi han proliferat els que en fan ús de pipicà. Diàriament són centenars de gossos els que venen a córrer i a fer les seves necessitat­s, fins al punt que aquesta plaça se la coneix al barri com la “plaça dels gossos”.

Els animals portats pels seus amos van deixant orines i excrements en una zona pensada per al joc dels nens i corren lliures entre aquests, de vegades molestant i interrompe­nt les seves activitats i jocs, especialme­nt en una zona cimentada on els infants patinen i juguen a pilota. A més, tant gossos com amos passen contínuame­nt sobre les zones enjardinad­es, danyant la gespa i les plantes.

D’altra banda, els veïns patim les molèsties dels lladrucs constants des de primeres hores del matí fins a ben entrada la nit (de vegades fins a la una o les dues de la matinada). Aquesta situació afecta la qualitat de vida dels veïns exposats i provoca un continu estat d’estrès, i en alguns casos insomni, que afecta el desenvolup­ament de les nostres activitats quotidiane­s.

SERGI MASSÓ VIDAL Subscripto­r Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain