La Vanguardia (Català)

EL COMPROMÍS D’ENDESA

-

• Oferta per a clients: el programa Endesa ofereix una solució

integral per la recàrrega del vehicle elèctric. La contractac­ió del programa inclou un descompte especial en la tarifa 0E/kWh (gratis) fins els 200 kWh per factura bimestral, instal·lació profession­al, garantia de cinc anys i servei d’assistènci­a en menys de tres hores.

• Facilitat en els mètodes de pagament, amb tarifes d’1,05 euros

al dia en contractes de cinc anys i 1,33 euros al dia en contractes de tres anys.

• Pla de Mobilitat Sostenible. Programa d’ajuts per a treballado­rs d’Endesa. 7 de cada 100 vehicles elèctrics venuts a Espanya són comprats per empleats d’Endesa. En el 2021 el 15% de la flota de vehicles de l’empresa estarà electrific­at. Des de 2010, l’empresa ha multiplica­t per quatre els seus vehicles elèctrics. A més, tenen la flota més gran de vehicles híbrids, amb 450 unitats.

• Pla de Mobilitat Servei de ‘car sharing’ entre els treballado­rs amb l’objectiu que facin les seves gestions de forma sostenible, amb 1.000 usuaris registrats durant el primer any de funcioname­nt.

• Projectes innovadors com el Projecte Zeus, que permet la recàrrega ràpida per a autobusos: el 80% de la bateria en el temps que dura l’aturada de final de línia. En funcioname­nt a Barcelona des del setembre.

• Endesa Club de Auto Recarga. Una iniciativa pionera amb 6 punts de recàrrega ràpida que permet circular per tota l’illa de Mallorca sense por a quedar-se sense bateria.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain