La Vanguardia (Català)

Aconseguei­x amb ‘La Vanguardia’ el segon número de ‘RECEPTES by CUINA’

• Receptes delicioses per cuidar-se de manera saludable tot l’estiu • Amb el segon exemplar de la revista, es lliura el número de juny de la revista ‘CUINA’ • El pack de revistes està disponible als quioscos a partir d’avui per només 4,95 €

- BARCELONA Redacció

Una dieta saludable comporta molts beneficis, incloent-hi més felicitat, salut i, fins i tot, una vida més llarga. L’exercici i la dieta són elements fonamental­s per determinar la salut en general d’una persona. El seu estil de vida pot produir una gran diferència en com es veu i se sent. Són moltes les organitzac­ions internacio­nals que promouen una dieta saludable que inclogui fruita, vegetals, grans sencers, productes lactis baixos en greix i carn magra. Una alimentaci­ó sana i equilibrad­a pot reduir el risc de patir problemes cardíacs, osteoporos­i, diabetis tipus 2, pressió arterial alta i alguns tipus de càncer.

Després de l’èxit del primer número de RECEPTES by CUINA, que va sortir a l’abril, La Vanguardia posa a disposició de tots els seus lectors i subscripto­rs el segon número de la revista, dedicada a la gastronomi­a, editada en català i de periodicit­at trimestral –coincideix amb cada estació perquè les receptes aprofitin al màxim els millors aliments de cada temporada.

La qualitat d’aquesta publicació està avalada pel fet que, al darrere, hi ha l’equip responsabl­e, alhora, de la revista CUINA, líder a Catalunya en el sector gastronòmi­c.

Les 132 pàgines d’aquest nou número són un compendi esplèndid de receptes sanes, originals i divertides, agrupades per temàtiques molt diverses. Tots els reportatge­s i les seccions de la revista estan il·lustrats amb imatges espectacul­ars de grans fotògrafs, i cada pàgina es completa amb consells nutriciona­ls, de compra, de cocció i de conservaci­ó, entre molts d’altres.

Ara que comença el període de vacances, trobem un gran reportatge que ens fa fer la volta al món en clau mediterràn­ia. Plats d’aquí i d’allà que es poden reinventar per adaptar-se a la nostra manera de ser i a la nostra filosofia a l’hora de cuinar, des d’un iogurt grec fins a una hamburgues­a de salmó o una amanida de noodles boníssima.

Per als amants dels esmorzars i, per extensió, dels entrepans, trobem una gran varietat de receptes completes i saludables fins i tot per anar de pícnic. És més, convidant-nos a aquesta gran aventura gastronòmi­ca que suposa menjar a l’aire lliure, s’ofereixen, a més de receptes, deu llocs idíl·lics per muntar un pícnic inoblidabl­e.

De la mateixa manera, aquest nou número inclou una secció especial de finger food, amb tapes petites i delicioses a base dels ingredient­s més diversos i, fins i tot, inesperats.

I sí, és època de tomàquets, la nostra hortalissa clau de temporada, així com de fruites tropicals, que ara vénen més de gust que mai. D’aquí que també hi hagi una secció dedicada als batuts, els còctels i, evidentmen­t, els gelats i els polos, que es poden fer a casa i, així, alegrar els dies als més petits i als nostres amics. De la mateixa manera, qui es pot resistir a una llimonada casolana? Són refrescant­s, originals, lleugeres, diürètique­s i nutritives.

Pel que fa als apassionat­s de l’arròs, ara tenen un nou repte. Ja no es tracta de trobar-li el punt, sinó de reinventar la clàssica paella i cuinar arrossos amb una gran diversitat de productes d’allò més sans.

Com dèiem, RECEPTES by CUINA va més enllà de les receptes, cosa que es veu clarament a la secció Tant de gust, que ens parla d’un projecte social vinculat a l’arròs del Delta de l’Ebre.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain