La Vanguardia (Català)

Michael Jordan es passeja per Barcelona

- T.L. JORDÀ / J.B. MARTÍNEZ Barcelona

Michael Jordan és a Barcelona. Vint-i-cinc anys després de la medalla d’or en els Jocs barcelonin­s del gloriós Dream Team de bàsquet, el millor jugador de la història es troba de tornada a la capital catalana. Ahir se’l va poder veure a la Rambla Catalunya, acompanyat de sis persones més i de dos guardaespa­tlles, i també va anar a la botiga de Chanel. Jordan ha vingut en visita privada juntament amb la seva parella, familiars i amics. Avui o demà el geni de la cistella té previst anar a la muntanya de Montserrat. És possible que l’exescorta sigui present en el Gran Premi de Catalunya de motociclis­me.

Segons fonts de Dorna, empresa organitzad­ora del Mundial de motos, estan fent gestions perquè Jordan vagi a Montmeló.

L’exjugador és un gran aficionat a les motociclet­es i en el passat va estar vinculat amb el món de les dues rodes.

Després de deixar l’NBA definitiva­ment el 2003, Jordan va posar en marxa un dels somnis que no va poder complir durant els seus anys com a jugador. Va començar a conduir motociclet­es i un any més tard va adquirir una escuderia profession­al sota el nom de Michael Jordan Motorsport­s. També va assolir un acord amb la fir- ma japonesa Suzuki i el 2013 va presentar una moto amb els colors i la textura d’un dels seus models de sabatilles.

En el cas en què Jordan decidís aparèixer per Montmeló no seria la primera vegada que presencia en directe una prova del Mundial, ja que el 2004 va ser present en la cursa del circuit de Xest i fins i tot va pilotar durant unes voltes una Ducati, amb la qual va assolir els 280 quilòmetre­s per hora.

Jordan està de vacances després d’embarcar en un iot al sud de França la setmana passada, segons va informar el Diario de Ibiza, que va publicar fotografie­s seves a l’illa. L’exjugador dels Chicago Bulls ha estat uns dies relaxant-se a les platges d’Eivissa i Formentera i se l’ha vist divertint-se en alguns locals nocturns molt populars.

 ?? @CCONGRES / TWITTER ?? Michael Jordan ahir a Barcelona
@CCONGRES / TWITTER Michael Jordan ahir a Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain