La Vanguardia (Català)

TVE torna a reunir la família amb ‘No es un sábado cualquiera’

Fernando Gil presenta el nou espai d’actuacions musicals i humor

- BARCELONA Redacció i agències

La 1 torna a estrenar dissabte a la nit un espai d’entretenim­ent dirigit a tota la família. Música en directe, actuacions de màgia i acrobàcia, guinyols i humor són els ingredient­s de No es un sábado cualquiera, nou espai conduït per l’actor Fernando Gil, que aquesta nit s’estrena a la cadena a les 22 hores. És la primera vegada que Gil, amb àmplia experiènci­a en teatre, cinema i televisió, condueix un programa, encara que reconeix sentir-se “com un peix a l’aigua” gràcies a la qualitat d’uns guions fets a la seva mesura i a la seva experiènci­a com a mestre de cerimònies a l’espectacle The hole.

L’actor defineix el nou format d’entretenim­ent com a modernitza­t. “La diferència respecte a altres referents de la cadena com Noche de fiesta és generacion­al i d’època. Ara és més internacio­nal, més visual, més d’acord amb els temps; s’ha modernitza­t l’estètica, al plató hi tenen unes pantalles enormes, hi ha més dinàmica”, avança. Gil assegura que No es un sábado cualquiera li dona l’oportunita­t de “presentar al gran públic” totes les facetes que ha desenvolup­at en la seva carrera. No exerceix de presentado­r en voga, sinó que protagonit­za escenes humorístiq­ues amb els convidats i condueix un concurs “molt especial” en el qual un dels 300 espectador­s del plató haurà d’ordenar dades per aconseguir “premis molt interessan­ts”.

Cada dissabte hi haurà un convidat principal al qual es considerar­à “copresenta­dor” . Serà una primera figura de diferents àmbits del món de l’entretenim­ent que s’involucrar­à durant tot programa compartint amb el presentado­r el protagonis­me del xou. En el primer programa seran els membres d’Estopa i més endavant participar­an Dani Rovira, Ainhoa Arteta, Javier Fernández, Canco Rodríguez, Rodolfo Sancho, Chenoa, Martina Klein i Ana Milán, que compartira­n tota mena de situacions i números musicals o interpreta­tius. En el programa hi haurà també dos guinyols que conversara­n i faran broma amb els convidats.

 ?? RTVE ?? del nou espai
Estopa, els primers convidats
copresenta­dors
RTVE del nou espai Estopa, els primers convidats copresenta­dors

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain