La Vanguardia (Català)

Ruth Negga, contenta de parlar de roba a la catifa vermella

- Redacció

Ruth Negga s’ha guanyat el favor del públic pels seus papers en el cinema aquests darrers anys, però la seva presència a la catifa vermella dels festivals també és esperada pels seus estilismes. L’actriu de Loving, de 35 anys i origen etíop-irlandès, ha estat a més portada de la revista Vogue, cosa que confirma la seva condició d’icona d’estil. Amb aquestes credencial­s, potser no hauria de sorprendre que a Negga li agradi que la premsa li demani per la roba que porta quan assisteix a un acte. Ho va dir en una entrevista amb The Telegraph quan li van demanar la seva opinió sobre la campanya Ask Her More (pregunta-li més), que des de fa dos anys anima els mitjans de comunicaci­ó a interessar-se per alguna cosa més que la roba que porten les actrius.

Negga va assegurar que no se sent gaire concernida per aquesta campanya i que li agrada parlar de roba. “De fet, no m’ha fet mai res que em preguntess­in pels vestits perquè soc una gran fan de la moda. Jo he portat obres d’art; ves per què no hauria de voler parlar-ne”, va dir.

També Robin Wright, protagonis­ta de House of cards, pensa que no és sexista demanar-li coses del seu vestit a una actriu. El mes passat, en el marc del festival de Canes, va defensar el vincle de la catifa vermella i la moda. “Per això som aquí i ens aturen, perquè portem una peça d’un dissenyado­r. Ets aquí per vendre. Et fan un favor i tu els el fas donant-los publicitat”, va dir. “Ets una dona, portes un vestit i la gent diu ‘per què no li pregunten res a l’home de l’esmòquing?’ Bé, perquè ells porten tots el mateix”, va concloure. /

 ?? GREG ALLEN / GTRES ?? Negga a l’abril, de Gucci
GREG ALLEN / GTRES Negga a l’abril, de Gucci

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain