La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Urà a Àries, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella prudència; la vostra necessitat de canvi pot portar-vos conflictes en les relacions profession­als.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Tendència a un estat d’inquietud, segurament a causa de problemes que s’agreugen. Posposeu una conversa d’importànci­a.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Si teniu entre mans un projecte important i molt interessan­t, convé que hi lluiteu, però molta atenció a les despeses que genera

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Època tendent a la inestabili­tat al camp profession­al. Això podria repercutir ara en la relació de parella. Compte amb les col·laboracion­s.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

No és moment d’aplicar propostes enginyoses ni idees avantguard­istes a la feina, ja que us podria crear moltes dificultat­s. Prudència.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Una activitat beneficios­a per als fills podria frustrar-se a causa de problemes econòmics. Cautela quant a una inversió de risc.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tendència a una gran estabilita­t en les relacions. Atenció en aquests moments, ja que això repercutir­à molt directamen­t en la vida familiar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Eviteu entaular converses i relacions profession­als d’importànci­a, ja que poden donar lloc a temes conflictiu­s.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És aconsellab­le molta prudència en temes econòmics, ja que podeu tenir massa despeses a causa d’activitats de lleure o un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn, desfavorab­le amb Urà, us farà acusar més problemes d’importànci­a relacionat­s amb la família o potser amb l’habitatge.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Val més no abordar algunes dificultat­s recents, ja que, malgrat el vostre enginy per resoldre conflictes, podríeu agreujar-les.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Potser no podeu dedicar-vos a un tema d’interès personal, probableme­nt per raons pecuniàrie­s. De fet, inestabili­tat econòmica.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain