La Vanguardia (Català)

For tissues and cells, S.L. (EN LIQUIDACIÓ) (SOCIETAT CEDENT) Banc de Sang i Teixits (ENTITAT CESSIONÀRI­A)

-

Anunci de cessió global d’actiu i passiu de la societat "For tissues and cells, S.L." en liquidació, al soci, "Banc de Sang i Teixits".

En acomplimen­t del que disposa l’article 87 de la Llei 3/2009, de 3 d’abril, de modificaci­ons estructura­ls de les societats mercantils, el Liquidador únic de la societat "For tissues and cells, S.L." en liquidació, societat cedent en l’Acord de cessió global d’actiu i passiu al seu soci únic el "Banc de Sang i Teixits", que, per tant, constituei­x el cessionari, procedeix a fer públic l’esmentat fet.

L’acord de cessió global d’actiu i passiu ha estat pres pel Consell d’Administra­ció del "Banc de Sang i Teixits" constituït en Junta General Universal de socis en data 26 de maig de 2017.

Així mateix, en acomplimen­t de l’establert en l’esmentat article 87 de la Llei 3/2009, de 3 d’abril, es fa constar el dret que assisteix als creditors de les Entitats, tant cedent com cessionàri­a, a obtenir el text íntegre de l’acord adoptat en el domicili social de la Societat "For tissues and cells, S.L." en Liquidació, al Passeig del Taulat, número 106, de Barcelona.

Igualment es fa saber als creditors de la Societat "For tissues and cells, S.L." en Liquidació, així com als creditors de l’Entitat Pública cessionàri­a "Banc de sang i teixits" que, en acomplimen­t de l’establert a l’article 88 de la Llei 3/2009, de 3 d’abril, de modificaci­ons estructura­ls de les societats mercantils, poden oposar-se a aquest acord, dintre del termini d’un mes a comptar des de la data de publicació del darrer anunci de l’acord al que ens referim, que haurà de ser publicat tant en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil com en un diari de gran difusió a la Província de Barcelona. L’esmentada oposició, si fóra el cas, es realitzarà en les mateixes condicions i amb els mateixos efectes previstos per a la fusió.

Barcelona, 26 de maig de 2017.– El Liquidador únic de "For tissues and cells, S.L." en liquidació, Enric Argelagués Vidal.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain