La Vanguardia (Català)

Retrobamen­t a la família Robbins-Sarandon

- Redacció

Susan Saradon i Tim Robbins es van reunir un altre cop dimarts passat 20 de juny, vuit anys després de la seva separació, i van compartir sopar amb el seu fill gran Jack Robbins i dues persones més en un restaurant a Venice, a Los Angeles.

D’ençà que van separar, a l’estiu del 2009, la parella d’actors només havia estat vista un altrre cop junta en la graduació del seu fill Miles, el juny del 2010. D’aquí que els mitjans hagin donat tanta importànci­a al sopar familiar d’aquesta setmana amb el més gran dels dos fills que van tenir.

Susan Sarandon i Tim Robbins havien passat 21 anys junts quan es van separar el 2009 i formaven una de les parelles més sòlides de Hollywood, malgrat que no van voler casar-se mai. De fet, un any després de la separació ella va reconèixer en una entrevista: “No vaig pensar mai que això passaria. La gent em parava als carrers i em deia que s’havien posat a plorar quan van saber que em separava. Però per a mi era més trist fins i tot”. I va afegir: “Potser un té una relació per tenir fills. I després d’aquell punt t’adones que està acabada”. va subratllar.

Els dos actors es van conèixer el 1988 en el rodatge d’Els búfals de Durham. Robbins tenia 30 anys i interpreta­va un llançador molt atractiu i Sarandon, de 42, una apassionad­a fan que el seduïa i el preparava per jugar a les grans lligues.

La parella són pares de dos fills: en Jack, de 28 anys, i en Miles de 25. Sarandon té a més una filla, l’Eva, de 32 anys, fruit de la relació amb l’actor italià Franco Amurri.

Poc després de separar-se de Robbins, Sarandon va començar a sortir amb Jonathan Bricklin, 32 anys més jove que ella, però fa dos anys van trencar per culpa del reality en què ell participav­a que consistia en un seguiment gairebé continu del protagonis­ta i la seva parella, una cosa que a l’actriu no li agradava. “Tu formes part del repartimen­t, jo no”, li raonava ella.

L’exparella d’actors es va reunir amb el seu fill gran Jack després de vuit anys de separació

 ?? FS2 / GTRES ?? Sarandon i Jack, el gran dels dos fills que va tenir amb Robbins
FS2 / GTRES Sarandon i Jack, el gran dels dos fills que va tenir amb Robbins

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain