La Vanguardia (Català)

Filtrat el menú del casament de Messi

-

Instal·lada a la ciutat argentina de Rosario, i immersa en els preparatiu­s del seu casament, que serà divendres vinent, ahir Antonella Rocuzzo no es va oblidar de felicitar Lionel Messi en el seu 30è aniversari. “Per molts anys a l’amor de la meva vida. T’estimem, vellet!”, va escriure al seu Instagram, juntament amb una foto en què la parella apareix en petit amb una bola il·luminada.

Ahir, a més, es van filtrar alguns detalls de l’enllaç com ara el menú que se servirà en el complex Pullman City Center, de Rosario. Els 250 convidats degustaran plats freds, calents, així com sushi. En els primers hi haurà varietat de carns fredes, formatges, pans, amanides i escabetxos. Els plats calents es dividiran en dos grups. El primer, de cuina internacio­nal, sorrentino­s de diversos gustos, chop suey de pollastre, miniempana­des de carn o bogues i fixa de vedella. I el segon, de cuina típicament argentina, com ara la cassola de pedrers, carns trinxades fumades, ronyons a la provençal, chinchulin­es rostits, xoriços i botifarron­s bombó.

Messi i Antonella saben de la repercussi­ó mundial del seu casament i per això han contractat una agència de seguretat israeliana experta en aquest tipus d’esdevenime­nts. La parella ha encarregat l’àlbum fotogràfic a Andrés Preumayr, que ja va fotografia­r el casament de la germana d’Antonella. Quant als convidats que acudiran a l’enllaç, se sap segur que Andrés Iniesta no hi serà a causa de la seva recent paternitat, que complica haver de fer un viatge tan llarg. Qui si que hi serà és Kun Agüero, gran amic de Messi, i, a més, la seva parella, Karina, la Princesita, serà l’encarregad­a de posar la música al casament. / Redacció

 ?? INSTAGRAM ?? La felicitaci­ó d’Antonella a Messi amb l’ombra de la parella
INSTAGRAM La felicitaci­ó d’Antonella a Messi amb l’ombra de la parella

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain